obeležila istoriju takmičenja

BILA JE MIS SRBIJE, A ONDA SE SAZNALO DA JE KUVARICA IZ APATINA: Pričalo se je ukrala krunu vrednu 5000 evra

Nekoliko puta je bila u centru skandala!

Vip priča
12:37h Autor:
BILA JE MIS SRBIJE, A ONDA SE SAZNALO DA JE KUVARICA IZ APATINA: Pričalo se je ukrala krunu vrednu 5000 evra
Foto: Printscreen Instagram / nikolina_dancevic_bojic

Nekadašnja zvanično najlepša Srpkinja Nikolina Bojić Dančević iz Apatina ostala je upamćena kao jedina misica kojoj je oduzeta titula. I ne samo to, čim su počele da se razotkrivaju njene laži, pisalo se da je pobegla sa krunom vrednom 5.000 evra.

Lepotica, koja je porušila sva pravila, izabrana je za Miss Srbije pre deceniju, a u tom momentu imala je 25 godina. Međutim, njeno radovanje nije dugo trajalo. Ubrzo su se pojavile sumnje da je Nikolina udata, što nikako nije u skladu sa načelima takmičenja.

Pre toga su isplivale njene izuzetno provikativne fotografije. Naime, pozirala je samo u visokim štiklama i čipkanim gaćicama. Kap koja je prelila času bila je potvrdta da je zaista u braku sa kanadskim teniserom Frenkom Dančevićem.

To nisu bile jedine stvari koje je skrivala. Nikolina je rekla da je fitnes instruktorka, a ispostavilo se da je u tom trenutku bila kuvarica u restoranu u Apatinu. Tek kasnije kompanija Miss Yu pomogla joj je da upiše Višu školu za fitness.

Sva ta saznanja naručila su Nikolinino zdravlje, te je misica završila u Hitnoj pomoći. Potom se povukla na oporavak u Minhen, a spekulisalo se da je baš u tom momentu nestala sa skupocenom krunom. Tada je pobrisala sve naloge na društvenim mrežama i pokušala da se poptuno povuče iz javnosti.

Već u novembru 2012. misica je predala krunu prvoj pratilji Aleksandri Doknić, a organizatori izbora su insistirali da Nikolina plati odštetu od 50.000 evra.

Izgleda da nije mnogo marila za to, pa je već naredne godine napravila svadbu u Apatinu. A i danas je u srećnoj zajednici sa Frenkom, ukoliko sudimo po fotografijama na njenom Insagram profilu.

Ovaj bračni par trenutno živi u Montrealu u Kanadi. I pored četiri porođaja, Nikolina izgleda prelepo, svaki mišić na telu joj je izvajan. Nije ni čudo, jer je i dalje u svetu fitnesa i bavi se modelingom.

Pogledajte u galeriji kako danas misica izgleda:

1 / 10 Foto: Printscreen Instagram / nikolina_dancevic_bojic
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs