Repriza venčanja

Nikolina Bojić se venčala u crkvi u Apatinu

Misica kojoj je oduzeta titula je nakon građanskog stupila i u crkveni brak
Šuška se
13:38h Autor:
Nikolina Bojić se venčala u crkvi u Apatinu
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Nikolina Bojić, prošlogodišnja mis Srbije kojoj je titula oduzeta, venčala se u crkvi u Apatinu i time i ozvaničila građanski brak sklopljen sa Frankom Dančevićem, kanadskim teniserom koji je poreklom iz Srbije.

Pred pravoslavni hram Sabor svetih apostola na Dunavu mladenci su stigli u dva fijakera dovezena iz Sombora, sa golubovima poštarima iz Futoga, uz trubače iz Vranja i sa dve zastave – srpskom i kanadskom. Svadbena kolona sačinjena od rodbine i prijatelja Nikoline i Frenka prodefilovala je kroz Apatin sve do restorana u kojem je organizovan svečani ručak. Ova glamurozna svadba okupila je brojne Apatince koji su došli ispred crkve presrećni što se njihova misica udala za Franka, koji je rođen u Kanadi, gde su se njegovi roditelji odselili šezdesetih godina prošlog veka.

Nikolina Bojić je 2012. godine ponela je titulu najlepše Srpkinje, ali je vratila krunu nakon samo nedelju dana jer se saznalo da je udata i da ima set provokativnih fotografija, što je u suprotnosti s pravilima ovog takmičenja

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs