30 godina razlike nije prepreka za pravu ljubav

Treća sreća: Verica Rakočević se udaje 19. septembra

Venčanju će prisustvovati pedesetak probranih zvanica na poznatom prestoničkom splavu. Koliko modna kretaorka i njen dečko Veljko jedva čekaju brak, pokazali su time što će samo mesec dana nakon veridbe uslediti svadbena zvona
Celebrities
08:14h
Treća sreća: Verica Rakočević se udaje 19. septembra
Foto: Kurir

Vrlo brzo nakon veridbe proslavljena srpska kreatorka Verica Rakoćević i njen dečko, muzičar Veljko Kuzmančević zakazali su venčanje za 19. septembar.

Ono što je, od trenutka kada je u javnosti procurela vest o njihovoj vezi, najviše intrigiralo je 30 godina razlike, čime je kreatorka pokazala da i na tom polju prati svetske trendove. Verica (65) i Veljko (35) se nisu obazirali na komentare, već su nastavili da uživaju u ljubavi i odmoru u Turskoj, nakon kojeg se Rakočevića vratila sa vereničkim prstenom na ruci srećnija nego ikada. Par nije odugovlačio sa zakazivanjem datuma venčanja, već je on usledio samo mesec dana nakon veridbe. Na ludi kamen Verica i Veljko će stati u krugu najbližih ljudi. Oni će se pred oko pedesetak zvanica na poznatom prestoničkom splavu 19. septembra obećati jedno drugom i u dobru i u zlu. Rakočevićeva je oduvek isticala da je baš sad u najboljim godinama i da živi punim plućima, a očigledno da joj ljubav i veza sa mlađim muškarcem daju eliksir mladosti.Veljko je komponovao je muziku za reviju koju je Verica organizovala pre tri meseca. Verica iza sebe ima dva braka, sa Boranom Karamanom i Zoranom Rakočevićem, i troje dece: ćerke Elenu i Milenu i sina Milorada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs