Šta to beše luksuz?

Prljava prošlost: Čime su se bavili pre nego što su postali slavni?

Paf Didi danas je najbogatiji reper na svetu, a nekada je čistio toalete u meksičkoj restoranu, dok je njegov prijatelj Džej Zi dilovao drogu, a zanosna Megan Foks reklamirala kafić maskirana u bananu
Celebrities 26.10.2013. - 13:22h
Foto: AP

Sada mašu fotoreporterima sa širokim osmehom u elegantnom i skupocenom stajlingu i troše milione na raskošne vile, a nekada su radili poslove, od kojih bi se mnogi postideli.

 

Televizija Foks njuz zabavila se "čeprkajući" po prošlosti pojedinih slavnih ličnosti i tako otkrila da je Džej Zi (Jay - Z) dilovao drogu, a kralj tolk šoua Dejvid Leterman radio kao prezenter vremenske prognoze.

 

Pre nego što je postao doktor zavodnik u seriji "Uvod u anatomiju", Patrik Dempsi je učestvovao na takmičenjima u žongliranju. Reper Paf Dedi je čistio toalete u jednom meksičkom restoranu, a sličan posao obavljao je i Hju Grant, ali u poslovnici IBM-a u Londonu.

 

Gven Stefani (Gwen Stefani) se, takođe, bavila "poslovima higijene" - ribala je podove u restoranu brze hrane.

 

Za istog poslodavca, ali na drugim zaduženjima, radili su i Madona (Madonna), Nik Kenon, Dženifer Hadson i Megan Foks (Megan Fox) koja je maskirana u bananu reklamirala jedan kafić.

 

Džoni Dep (Johnny Depp) je prodavao hemijske putem telefona, a Bijonse (Beyonce) je metlom skupljala kosu u maminom frizerskom salonu. A kada je reč o frizeraju, vlastiti salon imao je Deni Devito, a s češljem i makazama vešto je baratao i Džon Korbet, zvezda filma "Moja mrsna, pravoslavna svadba".

 

Džordž Kluni (George Clooney) je prodavao polise osiguranja, a Bil Marej vruće kestenje ispred supermarketa, dok je Kalista Flokart bila instruktor aerobika.

 

Bilo je i sumornijih zanimanja: Ozi Ozborn je, na primer, radio u klanici, Vupi Goldberg (Whoopi Goldberg) u pogrebnom preduzeću, a Metju Mekonahi (Mathew McConaughey) je godinu dana čistio pileći izmet na jednoj farmi u Australiji.

 

Pre nego što je postao planetarna zvezda i sajentolog, Tom Kruz je rasnosio novine, a Džon Malković razvozio decu školskim autobusom.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...