važi za najlepšu

PRE UDAJE ZA NEODOLJIVOG SRBINA SAMO HTELA DA BUDE ČASNA SEST: Najpoznatija devica sad ima silikone, a BIBLIJU NOSU UVEK

Slavna manekenka je isticala da ce u brak ući nevina, a svake nedelje ide na misu.

Celebrities
17:44h Autor:
PRE UDAJE ZA NEODOLJIVOG SRBINA SAMO HTELA DA BUDE ČASNA SEST: Najpoznatija devica sad ima silikone, a BIBLIJU NOSU UVEK
Adrijana Lima je pre Marka Jarića htela da bude časna sestra, Foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Adrijana Lima, manekenka koja je postavila nove strandarde u modnom svetu, važi za jednu od najlepših dama. Međutim, dosta se polepiše o tome da li je krasi prirodan izgled ili je ipak nešto na svom telu menjala. Sa druge strane, mnogi ne mogu da poveruju u činjenicu da svake nedelje ide na misu.

Na meti komentara je gotovo uvek njen fizički izgled. I dok se većina divi njenom zategnutom telu, posebno su u centru pažnje bili trbušnjaci na stomaku dok je bila u drugom stanju, pojedinci sumnjaju da je i Lima uradila neke estetske korekcije. Naime, mogu se čuti glasine da je uvećala grudi i usne, ali nikada to sad nije to potvrdila.

Adrijana Lima
foto: Profimedia

Iako pleni seksepilom gde god se pojavi, vrlo je posvećena svojoj veri. U modnim krugovima je opšte poznato da Adrijana donosi Bibliju u bekstejdž, te se moli pre nego što izađe na pistu. Manekenka je zapravo imala veliku želju da postane časna sestra, prema pisanju strani medija. Kako se navodi, veoma je spiritualna, veruje u energiju, prirodu i duhove.

Rekla je da se, kada je bila mlađa, stidela da bude u društvu momaka, i da se nije poljubila sve do 17. godine. U intervjuu za "GQ", u aprilu 2006, rekla je da je još uvek devica.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Nameravam da ostanem nevina do braka. Momci koji su sa mnom moraju to da prihvate, jer je to moj izbor - istakla je, a "GQ" ju je tada svojevremeno proglasio „najpopularnijom devicom na svetu“.

Marko Jarić i Adrijana Lima
foto: Profimedia

Slavni košarkaš Marko Jarić godinama je uživao u ljubavi sa ovom brazilskom lepoticom, a kruna njihovog braka su dve ćerkice. Iako su se razveli, ostali su u odličnim prijateljskim odnosima. Lima sada ima novi život uz filmskog producenta Andrea Lemarsa, a ovaj par je u avgustu prošle godine dobio sina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs