ŠARMANTNI SRBIN ZAVODIO LEPOTICE, PA OŽENIO NAJLEPŠU ŽENU NA SVETU: Uspeo je čak da osvoji i najbogatiju Srpkinju

Bivši košarkaš Marko Jarić danas slavi svoj 43. rođendan. Osim po uspešnoj i bogatoj karijeri poznat je i po svom ljubavnom životu.

Vip priča
12:04h Autor:
ŠARMANTNI SRBIN ZAVODIO LEPOTICE, PA OŽENIO NAJLEPŠU ŽENU NA SVETU: Uspeo je čak da osvoji i najbogatiju Srpkinju
Marko Jarić, Foto: Profimedia

Slavni košarkaš Marko Jarić rođen je 1978. godine u Beogradu, a danas slavi svoj 43. rođendan. Jarić je zabeležio velike uspehe u karijeri, a može se pohvaliti i ljubavnim uspesima budući da je uspeo da zavede najlepšu ženu na svetu, Adrijanu Limu sa kojom je bio u braku.

Jarić potiče iz sportske porodice, a njegov otac Srećko Jarić bio je reprezentativac Socijalističke Federativne Republike Jugoslavije. Marko je svoju karijeru započeo u juniorskom timu Crvene zvezde, te je preko Grčke, Italije, Španije pa sve do Amerike gazio put uspeha.

Marko Jarić
Marko Jarićfoto: Kurir Arhiva

Sa reprezentacijom Jugoslavije Jarić je osvojio zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u košarci 2001. godine i Svetskom prvenstvu u košarci 2002.

Bivši košarkaš je 2018. godine dobio je nagradu od države Srbije u vidu doživotne penzije, zbog doprinosa našoj košarci, a prevashodno zlatne medalje u Indijanapolisu 2002. godine.

Marko Jarić
Marko Jarićfoto: Profimedia

Osim po svom neospornom talentnu i uspesima koje je beležio, Marko je poznat i po svom braku sa čuvenom lepoticom Adrijanom Limom s kojom je 7 godina bio u braku. Par je dobio dve ćerkice, Valentinu i Sijenu, a 2016. godine rešili su da stave tačku na svoj brak, a do razvoda je navodno došlo zbog Markove prevare.

Marko Jarić i Adrijana Lima
Marko Jarić i Adrijana Limafoto: Profimedia

Njih dvoje su i danas u dobrim odnosima budući da imaju zajedničku decu, a 2020. godine paparaci su ih slikali zajedno, te su se pokrenule spekulacije o nihovom pomirenju.

Marko Jarić i Adrijana Lima sa ćerkama
Marko Jarić i Adrijana Lima sa ćerkamafoto: Profimedia

Uprkos činjenici da je Adrijana obeležila Jarićev ljubavni život, on je i pre nje imao veze sa manekenkama i lepoticama. Svojevremeno bio u vezi sa Adrijanom Čortan, koja se u to vreme bavila modelingom. Ubrzo posle toga usledila je veza sa članicom grupe Models Sandrom Nikolić, danas Meljničenko, najbogatijom Srpkinjom.

Tokom boravka u Italiji, Marko je smuvao Italijanku Elizabetu Kanalis, koja je kasnije svetskoj javnosti postala poznata kao verenica Džordža Klunija.

Sa manekenkom Anom Lašpetovski, Marko je u Americi planirao zajednički život, ali se ta veza iznenada završila. Nakon manekenki, Marko je krenuo u osvajanje glumica, te je tako kratko bio i sa zvezdom serije "Čuvari plaže" Đinom Li Nolin.

Marko Jarić
Marko Jarićfoto: Kurir / Dragan Kadić

Najdužu vezu imao je sa ruskom manekenkom Elenom Rogožinom, s kojom je zajedno živeo na Beverli Hilsu. Jarić je 2018. započeo vezu sa atraktivnom manekenkom Boni Mjuler. Prvih godinu dana Marko nije želeo u javnosti da se pojavljuje sa devojkom, kao ni da je dovede u Srbiju.

Marko Jarić i Adrijana Lima sa ćerkama
Marko Jarić i Adrijana Lima sa ćerkamafoto: Profimedia

Za sada nije poznato da li Jarić ima emotivnu partnerku, a ono što je sigurno jeste da dosta vremena provodi sa svojim mezimicama, te koristi priliku da uživa u svakom zajedničkom trenutku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs