zavodnik

NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU VERUJE DA JE ALFA MUŠKARAC: Žene osvaja tako što ih zove u hotelsku sobu da gledaju "rakete"

Ilon Mask je najbogatiji čovek na svetu i važi za jednog od najpoželjnijih muškaraca. Međutim, njegove bivše supruge otkrile su kako se on ponašao prema njima.

Vip priča
12:39h Autor:
NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU VERUJE DA JE ALFA MUŠKARAC: Žene osvaja tako što ih zove u hotelsku sobu da gledaju "rakete"
Kako se Ilon Mask ponašao prema svojim ženama, Foto: Profimedia

U braku sa tehnološkim genijem i sve većim brojem dece, Džastin Mask je imala sve ono o čemu je sanjala. Međutim, svet joj se u trenu srušio nakon što je Ilon Mask 2008. godine podneo zahtev za razvod braka.

U BBC - jevom dokumentarcu "Šou Elona Maska", koji počinje u sredu, njegova prva supruga Džastin otkriva da je ostavljena preko bračnog savetnika, prenosi The Sun.

Ilon Mask
Ilon Maskfoto: Profimedia

"Išli smo kod bračnog terapeuta i on se umorio od stresa i neizvesnosti zbog toga", ispričala je ona u emisiji.

"Sutradan sam otišla u kancelariju svog terapeuta i on joj je ostavio poruku da mi kaže da podnosi zahtev za razvod. Tako sam saznala. Jedan od nezaboravnih trenutaka u mom životu.", ispričala je.

Dokumentarac se sastoji iz tri dela, a u okviru kojeg je i razotkrivajući intervju sa drugom suprugom Talulom Rajli.

Ona je otkrila i na koji način joj se Mask udvarao, a navodno ju je zvao da gleda "snimke o raketama" u njegovoj hotelskoj sobi u Londonu. Elonu je trebalo svega 10 dana da je zaprosi, a sve se dogodilo šest nedelja nakon njegovog razvoda od bivše supruge.

Ilon Mask i Taula Rajli
Ilon Mask i Taula Rajlifoto: Profimedia

"U kasno proleće 2008, moj suprug Ilon Mask zatražio je razvod posle osam godina braka i petoro dece. Šest nedelja kasnije poslao mi je poruku da se verio sa prelepom britanskom glumicom Talulom Rajl koja je u ranim dvadesetima, i koja se zbog njega preselila u Los Anđeles. Tada sam pomislila da se moj život s tim muškarcem, ocem moje petoro dece, pretvorio u kliše", rekla je Džastin tada.

Džasin je otkrila da nije lako biti u braku sa Maskom, rekavši: "Morate da prihvatite da kada provodite vreme sa njim dobijate samo mali deo njega jer 95 odsto njegove mentalne energije troše problemi."

Džastin Mask
Džastin Maskfoto: Profimedia

Njegova bivša supruga rešila je da otkrije i mračniju stranu koju je Elon imao, a koju je često umeo da ispolji. Ona je ispričala da joj je prilikom prvog svadbenog plesa Maska šapnuo: "Ja sam alfa u ovoj vezi".

Ona je objasnila da je imao mnogo zahteva od nje, a neki od njih su da postane plavuša i da ostane mršava, zbog čega se ona osećala kao "trofej".

Često mu je skretala pažnju na ponašanje, govoreći : "Ja sam tvoja žena, ne tvoj radnik.", nakon čega bi joj Mask odgovorio: "Da si moj radnik, otpustio bih te."

Par je u braku dobio blizance i trojke, dok su prvo dete izgubili pre nego što se rodilo.

Ilon Mask
Ilon Maskfoto: Profimedia

Zbog nepoznavanja pravne terminologije, Džastin je potpisala predbračni ugovor, kojim se odrekla prava koja joj pripadaju kao supruzi. Ostala je bez svega što je stekla u braku.

Mask se zabavljao i sa bivšom suprugom Džonija Depa, glumicom Amberd Herd, a njihova veza trajala je godinu dana.

Amber Herd i Ilon Mask
Amber Herd i Ilon Maskfoto: Profimedia

Za razliku od prve žene, druga supruga Ilona Maska ima veoma blizak odnos s njim ističući da ih dele "veoma duboka ljubav i povezanost".

"On je veliki prijatelj. On pazi na mene", rekl aje ona i dodala: "Sada smo na srećnom mestu, gde smo dobri jedni prema drugima, što je zaista lepo. Imam najveću ljubav prema njemu."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs