"IMAM 42 GODINE I NEVINA SAM JER SAM BILA ŠTREBERKA, KAJEM SE": Sve je više žena koje u 5. deceniju ulaze kao DEVICE

Ispovest žene koja je u 5. deceniji nevina šokirala je njenu porodicu, ali su joj pružili veliku podršku.

Lifestyle
22:41h Autor:
"IMAM 42 GODINE I NEVINA SAM JER SAM BILA ŠTREBERKA, KAJEM SE": Sve je više žena koje u 5. deceniju ulaze kao DEVICE
Ispovest žene koja je u 5. deceniji nevina, Foto: Printscreen Youtube/tlc uk

Atletičarka Lolo Džons šokirala je svojim priznanjem da je u 5. deceniju ušla nevina, odnsosno da još uvek nije imala intimne odnose jer nije našla onog pravog.

Danas je uobičajeno da devojke veoma rano stupaju u intimne odnose - što nije za pohvalu. Međutim, mnogi smatraju da nije baš najbolje da devojke ostare nevine.

Čini se da je sve više devojaka u 5. deceniji koje su device, a među njima je i Mišel, žena koja je u životu poljubila samo dva muškarca, tri puta izašla na sastanak i niko joj nikada nije rekao da je voli.

Mišel
Mišelfoto: Printscreen Youtube/tlc uk

Ova žena ima 42 godine, a još uvek nije našla adekvatnog muškarca sa kojim bi mogla da spava.

"Većina žena izgubi nevinost u srednjoj školi, ali ja sam jednostavno bila "štreberka". Bila sam savršeno srećna što sam posle škole mogla da odem kući i gledam televiziju", ispričala je Mišel u emisiji "Virgin diaries" na TLC-u.

Mišel ističe da nikada nije videla golog muškarca, te da je imala veliku tremu svaki put kada bi pokušala da se poljibi na dejtu.

Mišel
Mišelfoto: Printscreen Youtube/tlc uk

"Pokušala sam ja da imam vezu, ali to je bila velika stvar. Kad sam trebala da poljubim muškarca, na kraju večeri bih se toliko uplašila, da sam bukvalno povraćala", otkrila je.

Mišel smatra da se razlog zbog kojeg još uvek nije imala odnose krije u niskom samopouzdanju, dok je rešila da organizuje zabavu na kojoj je porodici i prijateljima saopštila svoju situaciju. Ona smatra kako će joj na ovaj način biti lakše da prebrodi strah.

"Nadam se da će objavljivanje istine izazvati zainteresovanost, definitivno ne planiram da umrem kao devica. Mislim da se više bojim da priznam ovu činjenicu nego što se bojim samog initmnog odnosa", rekla je pre zabave.

Na njeno iznenađenje, njeni prijatelji i porodica su ovu vest dočekali s oduševljenje, a neki muškarci su joj rekli da njenu nevinost smatraju "se*si".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs