veliki hit

VLADO GEORGIEV JE SVOJU NAJLEPŠU BALADU POSVETIO BIVŠOJ KOJU JE VOLEO 7 GODINA: A Irena danas izgleda još lepše nego pre

Svi su verovali da će se njihova ljubav završiti brakom...

Vip priča
16:42h Autor:
VLADO GEORGIEV JE SVOJU NAJLEPŠU BALADU POSVETIO BIVŠOJ KOJU JE VOLEO 7 GODINA: A Irena danas izgleda još lepše nego pre
Vlado Georgijev je najlepšu baladu posvetio bivšoj devojci, Foto: Printscreen Instagram / vladogeorgiev

Kantautor i pevač Vlado Georgiev i dalje važi za velikog zavodnika, a kako su devojke vrlo teško odolevale njegovom šarmu i harizmi, smatalo se da će ostati " večiti neženja". Međutim, poznati "Barba" skrasio se pored 15 godina mlađe Milice Samardžije, sa kojom ima ćerke Sofiju i Elenu.

I dok sada vodi miran porodični život, uživajući u ljubavi sa svojom suprugom, malo je poznato da je pre Milice bio u vezi sa Irenom Market čak sedam godina, kojoj je i posvetio njegov čuveni hit "Žena bez imena".

Naime, Irena je radila u Vladinoj firmi, čak mu je neko vreme bila i PR menadžer. Tako su se bolje upoznali i uplovili u romansu. Iako su vrlo često raskidali i mirili se, verovalo se da će jedno drugom izgovoriti sudbonosno "da".

Ona se nakon raskida preselila u Ameriku i tamo udala, a kasnije je dobila sina i ćerku. Sa druge strane, Vlada sa Milicom ne planira da ozvaniči vezu.

‒ Oboje imamo isti stav po pitanju institucije građanskog braka – nepotrebno, suvišno, prevaziđeno. To nikome nije popravilo život. Bitno je kako živimo, šta radimo i kako branimo našu porodicu. Nije lako. Ali, matičar – nikako ‒ zaključio je Vlado.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs