luksuz

LUKSUZNA VILA LEPE BRENE U MAJAMIJU NA KOJU SU I BEKAMOVI BACILI OKO: Nalazi se na elitnom mestu a evo ko su joj KOMŠIJE

Lepa Brena ima mnogo nekretnina, dok se vila u Majamiju posebno izdvaja. Nalazi se na veoma atraktivnoj lokaciji.

Celebrities
Autor:
LUKSUZNA VILA LEPE BRENE U MAJAMIJU NA KOJU SU I BEKAMOVI BACILI OKO: Nalazi se na elitnom mestu a evo ko su joj KOMŠIJE
Lepa Brena, Foto: Prinscreen Youtube / Blic

Lepa Brena važi za jednu od najuspešnijih regionalnih pevačica. Zbog velikog uspeha, njeno materijalno stanje često se nalazi na meti komentara, a mnoge zanima koje nekretnine pevačica poseduje.

Tokom svoje uspešne karijere ulagala je i u privatne biznise, koje i danas razvija i širi. Jedna od mnogobrojnih nekretnina koje pevačica poseduje, izdvaja se luksuzna vila u Majamiju.

Vrednost vile koja broji 400 kvadrata, sa velikim dvorištem i bazenom, prema pretpostavkama procenjuje se na više od milion dolara.

Pevačica i njena porodica često borave u svojoj vili u Majamiju, te na fotografijama koje dodaju na društvene mreže možemo videti mali deo luksuza. Vila je pozicionirana na samoj obali, ate pevačica ima savršen pogled sa velike terase.

Pored velike terase koja gleda na more, ističe se i prostrana kuhinja u svetlijim tonovima i tek ponekim crnim detaljem koji pravi odličan kontrast. Brenina porodica neretko okuplja i goste u svojoj vili među kojima se ističu Haris Džinović i Marko Jarić.

Luksuzna vila smeštena je na veoma elitnoj lokaciji, a komšije su im Ivana Berendika, bivša članica grupe Models i supruga Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača kompanije "Gugl". Proslavljeni košarkaš, Marko Jarić takođe je u komšiluku.

Šuškalo se i da su Viktorija i Dejvid Bekam bacili oko na pevačicinu vilu koju su hteli da kupe, međutim Brena je navodno odbila da je proda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs