suzana i simeon

ČIME SE BAVI MARKANTNI GRK KOJEG VOLI SUZANA MANČIĆ 22 GODINE: Ljubav na daljinu im nikada ne dosadi

Suzana Mančić iza sebe ima bogatu biografiju- od pevačice, glumice do voditeljke, a nosila je i titulu loto devojke. Njeno srce osvojio je previše od dve decenije Grk Simeon.

Ljubav
17:07h Autor:
ČIME SE BAVI MARKANTNI GRK KOJEG VOLI SUZANA MANČIĆ 22 GODINE: Ljubav na daljinu im nikada ne dosadi
Čime se bavi muž Suzane Mančić?, Foto: Kurir / Marina Lopičić

Voditeljka Suzana Mančić već četiri godine uživa u braku sa suprugom bankarom Simeonom Ocomokosom. Romansu su započeli 2000. godine, a pored Simeonovog insistiranja Suzana nikada nije želela da se preseli kod njega u Grčku, već su vezu održavali na daljinu. Ništa se u tom pogledu nije promenilo ni od kako su se venčali.

- Da smo Simeon i ja stalno zajedno oči bih mu povadila, sevale bi varnice. Teško je korene presaditi u ovim godinama. Da sam mlađa, verovatno bih bila tamo. Međutim, ovo je moja zemlja, a Beograd je moj grad. Biću i dalje na liniji Atina – Beograd i fino će avio kompanije živeti od mene i nadalje - govorila je svojevremeno ona.

Suzana Mančić, Simeon Ocomokos
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Svaki slobodan trenutak koristi da ode kod svog izabranika, a tako će biti i ovoga leta. Zadržaće se duže nego inače, s obzirom na to da joj je neophodan višemesečni odmor.

Pre nekoliko dana, mediji su javili da je ovaj bračni par pazario kuću na Tari, u kojoj će potražiti mir i spokoj dok uživaju u Srbiji.

- U pitanju je zapravo kućica od nekih 45.000 evra, ništa veliko. Želeli smo da samo da imamo svoj mir na nekom placu na planini — objasnila je voditeljka. — Planirali smo godinama da pazarimo nešto tog tipa da bismo imali gde da pobegnemo od gradske buke kada on dolazi u Srbiju iako uglavnom ja idem u Grčku zbog njegovog posla.

Mediji o Simeonu uglavnom pišu kao o vrlo imućnom čoveku, čime se Suzana nikada nije preterano hvalila. On je ugledni grčki bankar i godinama je vrlo uspešan u ovoj delatnosti, a 2017. godine proglašen je i za počasnog konzula Srbije u Grčkoj.

Toliko slobodnog vremena iskoristiće da ne radi ništa, a kako je otkrila za Grandonline možda se se posveti i pisanju knjiga kao kada je pre izvesnog vremena bila bez posla.

"Verovali ili ne, pet godina sam bila nezaposlena i bilo mi je divno jer sam pisala knjige natenane i baš mi je to prijalo. E sad sam na putu da se penzionišem, pa ćemo videti šta će biti", rekla je Suzana.

U trenucima kada nije radila ništa mnogi su se pitali kako neko ko važi za jednu od omiljenih žena u regionu ne može da nađe posao.

"Pa eto tako. Ali tada čovek mora da bude jak, mentalno jak,da te to ne izbaci iz ravnoteže, da ti ne uništi samopouzdanje nego da nađeš drugu zanimaciju i da shvatiš da može da se živi i bez televizije", otkrila je ona.

Suzana se dotakla i besparice pa ispričala da li je bila u situaciji da ostane bez dinara.

"Retko, desi se nekad da imam manje ali uvek nešto iskrsne neki posao, imaš neke zalihe. Ja uvek imam od čega da živim, jer sam na vreme i pametno ulagala svoj novac, tako da opasnosti nema. Bilo mi je uvredljivo kada su me tada novinari pitali od čega živim, šta ih briga od čega živim ,bila sam pametna, pola sam krckala, pola štedela. Ne može uvek u životu da ti ide", objasnila je bivša "loto-devojka".

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs