VODITELJKA ISKRENO

ODRASTEŠ TEK KADA TI UMRE MAJKA: Suzana Mančić o najtežem trenutku u životu!(FOTO)

Majka Suzane Mančić preminula je pre 14 godina, ali poznata voditeljka i danas neguje najlepše uspomene na nju

Celebrities
Autor:
ODRASTEŠ TEK KADA TI UMRE MAJKA: Suzana Mančić o najtežem trenutku u životu!(FOTO)
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Voditeljka Suzana Mančić oduvek je isticala koliko je vezana za majku Veru ,sa kojom je živela sve do njene smrti i koja joj je bila najveća podrška u odgajanju ćerki Natalije i Teodore. Bila je vezana i za oca za čiji odlazak se dugo pripremala.

"Moj otac je bio novinar, strastven pušač i kolerik. Sa 42 godine je imao moždani udar i ja sam tada shvatila da moram da se pripremim na njegov odlazak jer će i to doći. Uprkos tome, kada je umro, nisam sebi mogla da objasnim i priznam to da ga nema. Deca su mi bila mala i ja sam se trudila da ne plačem pred njima, da me ne vide slabu i ranjivu", rekla je Mančićeva, i dodala da je smrt roditelja najteži životni trenutak.

"Mislim da čovek odraste kada mu umru roditelji, zapravo kada ti umre majka, tada odrasteš. Majčina smrt me je promenila. Za nju sam bila izuzetno vezana, ne samo zbog toga što je živela sa mnom i mojim ćerkama. Bila mi je najveći oslonac u životu", ispričala je Suzana u emisiji "Milizam".

"Loto devojka" je nedavno ispričala kako je sa majkom delila najveće životne radosti.

"Oduvek sam volela da radim, imala sam i po tri tezge dnevno. Kupila sam kuću, menjala sam automobile. Jednostavno sam mnogo radila, pa nisu mi padale pare sa neba, ali nikada se nisam pravila važna, jednostavno sam uvek uživala u poslu i svom životu. Najvažnije mi je bilo što sam imala novca uvek da sebi ispunim svaku želju, ali i da obradujem svoje najbliže. Eto ja sam tako shvatala oduvek svoju popularnost. Sećam se završim turneju i dobijem dosta para, dođem kući i u sred noći probudim majku i uzmem onaj but para i bacim onako sve i onda se smejemo, cičimo i skupljamo sve. To je takvo vreme bilo", ispričala ja za "Grand online" Mančićeva.

Suzana je više puta naglasila da je lepotu nasledile od majke i često deli uspomene na nju.

"Moja mama i ja, čuva me i danas", napisala je nedavno voditeljka uz majčinu fotografiju.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs