PORODICA NE MOŽE OČIMA DA JE VIDI

ONA JE OLIČENJE ČISTOG ZLA: Porodica Georgine Rodrigez brine za Ronalda, tvrde da je ušao u kolo s đavolom LIČNO!(FOTO)

Porodica Ronaldove verenice nema nimalo lepo mišljenje o njoj...

Celebrities
Autor:
ONA JE OLIČENJE ČISTOG ZLA: Porodica Georgine Rodrigez brine za Ronalda, tvrde da je ušao u kolo s đavolom LIČNO!(FOTO)
Foto: Profimedia

Najpoznatiji fudbaler Kristijano Ronaldo i manekenka Georgina Rodrigez, uživaju svojoj idili, čekaju blizance, ali porodica manekene nije baš oduševljena Kristijanovim izborom.

Georgina Rodrigez svoj život i put do slave upakovala je u mini seriju "Ja sam Georgina" koja se od 27. januara 2022. godine emituje na platformi 'Netfliks.

Porodica trenutno jedne od najpoznatijih žena na svetu, tvrdi kako je ona jako loša osoba i čisto zlo. Njen stric Hesus Ernandes tvrdi kako im je okrenula leđa onog trenutka kad je upoznala Kristijana Ronalda.

Hesus je izjavio :"Sramoti nas i verovatno smatra da je bolja od nas jer ne živimo luksuznim životom kao ona. Nikada joj ništa nisam tražio, a ja sam brinuo o njoj i njenoj sestri kako bi im obezbedio pristojan život. Nikad joj ništa nisam tražio! Otkad je s njim, pozvala me je jednom ili dvaput.''

Vidno ražočaran, poručio je Ronaldu da ima zlo pored sebe i da mu se javi ako hoće da sazna neke bitne informacije o njoj.

Polusestra Georgine, Patricija Rodrigez, takođe nije krila razočaranje. Kako tvrdi zamolila je svoju sestru, da Ronaldo potpiše dres njenom sinu za rođendan, ali je ona samo ignorisala i rekla da ne želi da se deranžira sada, jer su na odmoru.

Ovaj par je nerazdvojan, Georgina svog dragog prati svuda u stopu, i koliko vidimo ne obaziru se na komentare njene porodice. Da li su ove izjave njenih najbližih tačne ili ne, ne znamo, ali izgleda da je slavni fudbaler sasvim srećan pored nje. Ostaje da se vidi da li će to i potrajati na duže staze...

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs