ŠOK!

"TATA JE VARAO MAJKU SA TETKOM" Slavni pevač otkrio decenijama skrivanu tajnu i ko mu je izgubljeni BRAT

Bono Voks suočio se sa neviđenom porodičnom dramom, a ceo život je osećao da mu je rođak mnogo blizak...

Vip priča
11:51h Autor:
"TATA JE VARAO MAJKU SA TETKOM" Slavni pevač otkrio decenijama skrivanu tajnu i ko mu je izgubljeni BRAT
Poznati muzičar saznao porodičnu tajnu koja se krila 10 godina, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pre četiri meseca frontmen U2-a Bono Voks šokirao je sve priznanjem da ima polubrata čije su postojanje njegovi najbliži skirvali čitavu deceniju. Kada je saznao istinu, postalo mu je jasno i veoma čudno očevo ponašanje u ključnim porodičnim situcijama.

Naime, gostujući u junu u emisiji "Desert Island Discs" Radija 4, Bono je otkrio je dugo čuvanu tajnu - rođak mu je zapravo brat koji je rođen nakon ljubavne afere iz 1960-ih između njegova oca Boba i tetke Barbara. Ustvari, radi se o državnom službeniku Skotu Renkinu.

Bono Voks
foto: Reuters

Bonova majka Iris umrla je 1974. godine, kada je muzičaru bilo samo 14, neznajući za neverstvo svog supruga. I ne samo to, Barbara, koja i dalje živi u Dablinu, bila je u braku sa njenim bratom Džekom, koji je preminuo 2020.

Barbarina romansa sa Bonovim ocem postala je strogo čuvana tajna, jer da je otkrivena u vreme konzervativne i katoliške Irske, nastao bi skandal sa neprepostivim posledicam.

Muzičar je osećao posebnu ljubav prema Skotu

U intervjuu za "Irish Times", Bono je govorio kako je osećao posebnu povezanost sa Renkinom, koji je u međuvremenu postao otac troje dece.

- Osećali smo se kao braća mnogo pre nego što smo znali da jesmo. Volim Skota i njegovu majku Barbaru. Mnogo ranije sam trebao da saznam šta se desilo u našoj porodici, svog oca smatram odgovorim za to - istakao je Bono.

1 / 5 Foto: AP

Naglasio je da mu je saznanje o postojanju njegovog brata pomoglo da shvati očevo ponašanje u vreme Irisine iznenadne smrti.

- Moj otac je prolazio kroz mnogo toga. Glava mu je bila negde drugde, jer mu je i srce tamo bilo. Mogao bih reći da je moj otac imao duboko prijateljstvo sa Barbarom, koje je bila kao član naše porodice. A onda su dobili dete i sve se to držalo u tajnosti. Mnogi nisu znali dugo godina šta se dešava – zaključio je BonO.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs