Kaciga kao modni trend?

VISOKA MODA JE UPRAVO POSTALA BIZARNA NA VIŠE NIVOA: Ima li išta čudnije od izgleda Kim Kardašijan?

Od kako se razvela od Kanje Vesta, Kim je sklopila dogovor sa modnim kreatorima brenda Balensijaga koji sada brinu o njenom modnom imidžu

Moda
Autor:
VISOKA MODA JE UPRAVO POSTALA BIZARNA NA VIŠE NIVOA: Ima li išta čudnije od izgleda Kim Kardašijan?
Modni trend Kim Kardašijan, Foto: Profimedia

Kim Kardašijan (41) nije ono što je nekad bila. Od rijaliti zvezde, preko noći postala je žena koja nameće modne stilove. Prvo ju je "oblačio" Kanje Vest koji je i uveo u svet mode, da bi se nakon razvoda od muzičara okrenula ka Balensijagu.

1 / 6 Foto: Profimedia

Sada je Kim ovu "igru" podigla na drugi nivo, kada se pojavila na reviji Balensijaga brenda rame uz rame sa Nikol Kidman.

Rijaliti zvezda je bizaran izgled postigla noseći crnu kacigu koja joj je prekrivala celo lice.

Kim je ranije izjavila kako bi nosila "bukvalno sve što joj modni kritičari predlože" od lepljivih traka (u kojima se već pojavljivala) pa do glamurozne haljine Merilin Monro.

Zato i ne čudi što je i ovaj put izašla u bizarnom izdanju i prošetala modnom pistom kako bi svi videli kako joj stoji novi Balensijago trend.

Inače, poznato je da Kim muku muči sa psorijazom zbog koje po telu i licu ima crvene pečate. Prvo je telo prekrivala puderom da se promene na koži ne vide, a sada je rešenje našla u visokoj modi.

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs