šok izdanje

NJENOM STILU SU SE SVI DIVILI - DO SADA: Zbog čega je Nikol Kidman inspiraciju pronašla u ormanu Kim Kardašijan?

Ako vam ikada ponestane inspiracije za stajling, uvek možete da potražite nove ideje u ormaru Kim Kardašijan, baš kao što je to uradila i Nikol Kidman. To ne znači, naravno, da će to uvek biti pun pogodak.

Star look
Autor:
NJENOM STILU SU SE SVI DIVILI - DO SADA: Zbog čega je Nikol Kidman inspiraciju pronašla u ormanu Kim Kardašijan?
Nikol Kidman, Foto: Profimedia

Nikol Kidman se pojavila na Nedelji mode u Parizu u crnom bodiju i farmerkama visokog struka, na glavi je imala Balensijaga crnu masku za oči u obliku leptir mašne, a njen stil je mnoge iznenadio.

Kim Kardašijan je iste ove naočare prošetala godinu dana ranije, a baš kao i poznata glumica i ona je bila u crnom autfitu.

Nakon što su ove fotografije objavljene, Internet ne prestaje da bruji o tome kome bolje stoje ove naočare i koja od ove dve zvezde ih je na bolji način iznela:

"Ovo je totalno u Kim K stilu", "Hm, pa ne znam, ipak ih je Kim prva nosila...", "Zašto bi iko želeo da kopira jednu starletu?".

Nikol Kidman
foto: Profimedia

Naočare su sjajan model i veoma su popularne ali nisu najbolje rešenje za Nikol.

Inače, Nikol je nedavno otkrila da je tokom svojih holivudskih početaka uspela zahvaljujući svojim prijateljima glumcima Hju Džekmanu i Debori Li Fernes koji su joj ponudili smeštaj kad bi iz Australije stizala na glumačke audicije. Ona je znala da prespava na njihovom kauču, te im je zbog i dan danas veoma zahvalna.

"Debora je bila jedna od mojih najboljih prijateljica. Spavala bih na kauču u njenoj iznajmljenoj kući, a ona mi je uvek nudila smeštaj kada bih trebalo ići na audiciju. Tada je to bilo skupo, nisam mogla da priuštim hotele, pa je ideja da postanemo cimerke bila stvarno sjajna", ispričala je nedavno Kidman, prenosi Dejli mejl.

U nastavku pogledajte još neke stajlinge ove poznate glumice:

1 / 9 Foto: Profimedia

Kako se vama dopada ovo izdanje Nikol Kidman?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs