porodični problemi

SVEKRVA VIKTORIJA I SNAJA NIKOL NE MOGU NIKAKO POD ISTI KROV: Jedna činjenica pravi veliki razdor između njih dve

Bekamovi se izgleda potpuno međusobno ignorišu na mrežama, a mnoge zanima da li su se to pomrsili odnosi u poznatoj porodici...

Porodica
10:37h Autor:
SVEKRVA VIKTORIJA I SNAJA NIKOL NE MOGU NIKAKO POD ISTI KROV: Jedna činjenica pravi veliki razdor između njih dve
Foto: Profimedia

Profili Bekamovih na društvenim mrežama bili su pod lupom eksperata, koji su došli do vrlo neočekivanih rezulata. Naime, vrlo retko međusobno komuniciraju preko Instagrama, a još ređe i lajkuju objave bliskim članovima porodice. Takvi postupci su još više "podgrejali" priču da se Viktorija Bekam i Nikol Pelc ne slažu baš najbolje. Mnogi smatraju da je razlog tome što obe dame imaju jake karaktere kojima dominiraju.

Svaki član ove slavne familije izuzetno je aktivan na društvenim mrežama, ali je veoma čudno, na primer, da se ni Dejvidu, ni Viktoriji nije dopao niz venčanih slika njihovog sina i nove snaje, preuzete iz Voguea i postavljene na Nikolin Instagram. Nijedno nije lajkovalo tu objavu. Takođe, Kružile su i glasine da je bilo tenzija između Nikole i Mije Regan, od koje se Viktorijin sin Romeo razveo ranije ovog meseca.

Bekamovi
foto: Profimedia

Osim toga, u javnosti je odjeklnula kao bomba vest da tokom trodnevne proslave venčanja u aprilu Nikol nije ponela nijedna modni komad koji je dizajnirala Viktorija.

Stručnjaci za Instagram ističu da nakon venčanja, Pelc retko 'lajkuje' bilo koju objavu Dejvida ili Viktorije Bekam . Sa druge strane, ni slavni par skoro nikada ne voli nijednu od njenih.

Još jedna objava na koji nisu odreagovali poznati fudbaler i njegova supruga jeste Nikolin post na naslovnoj strani Tatlera u kojem je nazvana 'Nova gospođa Bekam'. Međutim, komenar njene majke Klaudije mnoge je raznežio.

Nikol Pelc, Bruklin Bekam
foto: Profimedia

Porodica je za mene sve - napisala je.

Tokom tri meseca posle venčanja, Nikol je lajkovala samo pet od 131 objave koju je Viktorija postavila na Instagram. I u tom istom periodu, Viktorija je lajkovala samo šest od 35, koje je okačila Nikol.

Na sličan način, Nikol se ove godine nisu dopale Viktorijine čestitke za srećan rođendan ćerki Harper. I ni njoj, ni Bruklinu nisu se dopale Viktorijine nedavne objave kojima je Davidu želela srećnu godišnjicu braka.

Viktorija Bekam
foto: Profimedia

Ali, nije uvek bilo tako. Prošlog leta, između početka juna i kraja avgusta, Viktorija je lajkovala 20 Nikolinih objava, uz komentare: 'Poljupci! Volimo vas!'

U istom periodu, Nicola je lajkovala 25 Viktorijinih objava — sve od modne kolekcije njene buduće svekrve koja je predstavljena u Vogue Korea do njenih olovaka za oči. Ali od venčanja, izgleda da se nešto promenilo.

Izvor porodice Bekam kaže: 'Ljudi stalno spekulišu o vezama - baš nas nije briga, jer je to jednostavno glupo.'

Bruklin Bekam, Nikol Pelc
foto: Profimedia

Još u maju, Nikola se nije previše suptilno distancirala od svoje svekrve i svekra.

- Njihovo venčanje je bilo neverovatno, ali venčanje koje nas je najviše inspirisalo bilo je venčanje Imana i Dejvida Bouvija - rekla je za Vogue.

U međuvremenu, porodica Pelc je zaista prihvatila Bruklina, koji im je stalno na raspolaganju i trudi se da im pomogne oko svega što je potrebno. U tome ga ohrabruje i tast, koji je napravio imperiju zahvaljujući poslu sa zamrznutom hranom. Bruklin Bekam ga često pita i za savete.

Bekamovi
foto: Profimedia

- Gledam ga kako zove mog tatu i govori: „Šta misliš o ovome?" - kaže Nikol, navodeći da uživa da ih sluša, dok tako razgovaraju.

Da nisu toliko zategnuti odnosi, pokazuje činjenica da David i Viktorija planiraju da ugoste sve tri partnerke svojih sinova na luksuznoj jahti u Italiji, uprkos glasinama o razdorima među ženama.

Bekamovi, Dejvid Bekam
foto: Profimedia

Bekamovi poseduju jahtu Riva vrednu 5 miliona funti, koja nosi naziv Seven, po broju dresa bivšeg Engleza Dejvida Bekama. Jahta od 93 stope je usidrena kod Majamija i ima mesta za deset gostiju i četiri člana posade.

- Viktorija voli više od svega da vidi svoju decu srećnu. Obožava da budu svi na okupu, tako da jedva čeka odmor sa njima.

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs