"UKRCAO SAM SE NA LET I OSTAVIO ŽENU DOK JE PILA KAFU": Čovek smatra da nije pogrešio a evo zbog čega je ovako postupio

Čovek je podelio svoju neobičnu situaciju a mnogi smatraju da je ispravno postupio.

Lifestyle
14:54h Autor:
"UKRCAO SAM SE NA LET I OSTAVIO ŽENU DOK JE PILA KAFU": Čovek smatra da nije pogrešio a evo zbog čega je ovako postupio
Ukrcao se na let i ostavio ženu dok je pila kafu., Foto: Shutterstock

Muž (47) ostavio je svoju ženu (43) na aerodromu nakon što je otišla po kafu i propustila ukrcavanje na avion. Korisnici društvenih mreža smatraju da je doneo ispravnu odluku.

Kada krećemo na odmor ponekad se ne slažemo sa načinom na koji naši saputnici planiraju putovanje. Neki više vole da stignu na aerodrom ranije, dok su drugi znatno opušteniji čak i skloniji kašnjenju.

Međutim, bez obzira koliko je drugačiji vaš pristup putovanju, obično se ne ukrcavate na let bez onih sa kojima ste krenuli. Šokantno, upravo se to dogodilo jednom putniku koji se na kraju ukrcao na let bez svoje žene jer je želela kafu.

Čovek je na Redditu podelio svoje iskustvo, pitajući korisnike da li je ispao kreten zbog ovakvog postupka. Naime, sa svojom suprugom Meg krenuo je na istočnu obalu Sjedinjenih Država da poseti svoju ćerku.

Od ranije je znao da „putovanje sa suprugom nije sjajno iskustvo” i priznaje da spada u tip ljudi koji vole da sve bude „organizovano i na vreme”, dok je njegova supruga totalna suprotnost "opuštena i usporena".

Ovakvo njeno ponašanje im je i u prošlosti pravilo probleme kao kada se prethodne godine nije probudila na vreme pa su propustili let i nisu mogli da dobiju povraćaj novca.

Šta biste uradili u ovakvoj situaciji?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs