"NA FAKULTET SAM IŠLA NAŠMINKANA I U ŠTIKLAMA, MISLILI SU DA NISAM NORMALNA" Didi Džej otkrila detalje o odrastanju

Dijana Janković poznatija kao Didi Džej otkrila je nepoznate detalje iz svog života.

Celebrities
13:25h
"NA FAKULTET SAM IŠLA NAŠMINKANA I U ŠTIKLAMA, MISLILI SU DA NISAM NORMALNA" Didi Džej otkrila detalje o odrastanju
Didi Džej u štiklama i našminkana išla na fakultet, Foto: Kurir / Dragan Kadić

Dijana Janković poznatija kao Didi Džej već godinama intrigirama medije, kako u Srbiji, tako i u svetu.

Svoju karijeru započela je pre 10 godina pobedom na muzičkom festivalu u Vrnjačkoj Banji sa pesmom „Laka“. Međutim, rešila je da nastavi da je gradi preko okeana, a do sada je uložila veliki novac kako bi pesme snimila na engleskom jeziku, a sada je otkrila do sada nepoznate detalje svog života.

Didi je ispričala mnoge stvari o svom detinjstvu koje do sada nije govorila javno, a onda je otkrila kako su izgledali njeni studentski dani.

Uvek sam bila drugačija, po oblačenju sam se izdvajala, na fakultet sam išla našminkana i u štiklama u 6-7 ujutru, dok su svi bili čupavi i u širokim trenerkama i patikama i imala sam utisak da svi misle da nisam normalna i da sam neki vanzemaljac. Ja sam uvek pratila modu i sve stizala, svi su me pitali kao ideš na fakultet, učiš, imaš dobre ocene i još stigneš da se središ, ja kažem da, to sam ja. Tada sam ustajala u 6 ujutru i nije mi bilo teško da se sredim. I kada sam kod kuće i ne radim ništa ja se sredim da budem lepa sebi", rekla je Didi u ispovesti za Nova.rs.

Didi Džej otkrila je do sada nepoznate detalje
Didi Džej otkrila je do sada nepoznate detalje foto: Printscreen/instagram

Takođe je ispričala da tada nije imala privatnog vozača, ali od kada je postala svetska zvezda, sa njom uvek ide određen tim ljudi.

Sada imam i vozača i obezbeđenje iz bezbednosnih razloga. Ima dosta fanova koji žele da se slikaju, pa me saleću, pa su nepristojni, ali dobro to je moj deo posla. Nikada se ne plašim jer uvek imam nekoga uz sebe i nigde ne idem sama“, ispričala je ona.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs