FOTOGRAFIJE NASTALE KADA SU MISLILI DA IH NIKO NE GLEDA: Pevač se potpuno opustio sa 26 godina mlađom ženom

Ovih dana Andrea Bočeli (63) uživa na Sardiniji sa svojom drugom ženom Veronikom Berti (38)

Vip priča
15:29h Autor:
FOTOGRAFIJE NASTALE KADA SU MISLILI DA IH NIKO NE GLEDA: Pevač se potpuno opustio sa 26 godina mlađom ženom
Foto: Profimedia

Bračni par Bočeli uživa na zasluženom odmoru krstareći na svojoj jahti. Ovih dana oni se odmaraju na Sardiniji, a društvo im pravi ćerka Viktorija, ali i Bočelijev sin iz prvog braka Mateo sa devojkom.

Dok su se odmarali Bočelijevi nisu znali da ih paparaci fotografišu pa je prvo Veronika skinula kupaći kostim sasvim opušteno, a dok su izlazili iz vode povukla je kupaće gaće svog muža pa smo mogli da imamo uvid u zadnjicu slavnog Bočelija.

Ove fotografije obišle su svet brzinom munje:

1 / 8 Foto: Profimedia

Njih dvoje su u braku od 2014., a zaljubili su se dok je Veronika radila za pevača kao menadžerka. Kada su se upoznali on je imao 44 godine, a ona samo 18.

Svojevremeno je Bočeli ispričao kako je njihov brak započeo već kada su se upoznali na jednoj zabavi 2002. godine. On joj je odmah otpevao ariju, što je nju osvojilo. Godine kada je upoznao Veroniku Andrea se razveo od Enrike Cenzati (53), s kojom je dobio sinove.

"Između mojih roditelja takođe je velika razlika. Uz to sam vrlo religiozan, a starosna razlika je nešto što često susrećemo u biblijskim brakovima", rekao je operski pevač. Dodao je kako je ono što ga najviše povezuje sa suprugom Veronikom upravo muzika.

Par je 2012. dobio kćerku Virdžiniju i to su proslavili zajedničkim izvođenjem ljubavne pesme "Qualche Stupido". Dve godine kasnije, 21. marta 2014. venčali su se u hramu Madone di Montenero u Toskani, a taj su datum odabrali jer je tada njihovoj kćerki bio rođendan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs