Nekad i sad

NEKAD NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU DANAS IZGLEDA OVAKO: Kada je imala 6 godina, stavili su je na stub srama! (FOTO)

Njena fotografija je te godine obišla svet, a ljudi su bili zgroženi

Celebrities
Autor:
NEKAD NAJLEPŠA DEVOJČICA NA SVETU DANAS IZGLEDA OVAKO: Kada je imala 6 godina, stavili su je na stub srama! (FOTO)
Foto: Profimedia

Tilan Blondo nekad najlepša devojčica na svetu, viđena je prošlog ponedeljka kako uživa na plažama Majamija.

20-godišnji francuski model uživala je u društvu verenika Bendžamina Atala, a u kratkom šortcu pokazala je savršene noge. Ove fotografije dolaze samo dva meseca nakon što je manekenka progovorila o zdravstvenim problemima na društvenim mrežama.

Naime, Tilan je otkrila da je pre godinu dana, nakon što joj je pukla cista na jajniku, završila na hitnoj operaciji, a samo tri meseca kasnije počela je ponovno osećati jake bolove u stomaku.

"Stomak me toliko boleo da nisam više da izdržim više. Pregledali su me i rekli da je sve u redu, da postoji neka mala grudvica i da ju moram proveravati za 2 do 3 meseca. Dan nakon toga imala sam pregled kod neverovatnog doktora Oliviera Kadocha, koji me pregledao, video da je cista veličine 5, 6 centimetra i da dodiruje moje jajnike, zbog čega me poslao na magnetnu, a sat vremena kasnije nazvao me i rekao da krenem odmah u bolnicu na hitnu operaciju. Danas se napokon osećam dobro, naročito jer sam mslila da umišljam ozbiljne bolovu stomaku. Srećna sam što sam bila uporna", poručila je tada iz bolnice te zamolila obožavatelje da idu na redovne preglede, čak i ako ih nešto samo "malo boli".

Podsetimo, Tilan je imala samo šest godina kada je proglašena najlepšom devojčicom na svetu, što je izazvalo brojne kontroverze.

Naime, tada je krasila naslovnicu francuskog Voga, a zbog odeće za odrasle i šminke mnogi su časopis osudili za hiperseksualizaciju dece.

Britanski TC Candler je 2018. godine proglasio ovu manekenku najlepšom ženom na svetu pa je tako zaradila još jednu laskavu titulu. Danas se smatra jednom od najuspešnijih francuskih manekenki.

Njeni roditelji su poznata voditeljka Veronika Loubri i fudbaler Patrick Blondo koji se nikada nisu obazirali na kritike kako iskorišćavaju svoju ćerku. Oni u svemu tome nisu videli ništa loše.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs