POGLEDAJTE

MALA TILAN JE SA 6 GODINA PROGLAŠENA ZA NAJLEPŠE DETE NA PLANETI: Danas ima 21, milione na računu, a evo kako izgleda!

Nestvarnom lepotom je hipnotisala sve

Porodica
12:30h Autor:
MALA TILAN JE SA 6 GODINA PROGLAŠENA ZA NAJLEPŠE DETE NA PLANETI: Danas ima 21, milione na računu, a evo kako izgleda!
Tilan Blondo nekad i sad, Foto: Prinstscreen Instagram/Thylane Blondeau

Francuskinja Tilan Blondo sa šest godina proglašena je za najlepšu devojčicu na svetu, a slatka devojčica upadljivih plavih očiju postala je zvezda modne industrije.

Danas ima 21 godina i radi kao model, a pažnju i dalje privlači nesvakidašnjom lepotom.

Tilan Blondo
foto: Profimedia

Ćerka francuskog fudbalera Patrika Blondoa i voditeljke Veronike Loburi manekensku karijeru započela je sa četiri godine kada se pojavila na reviji Žan Pola Gotijea.

Sa šest godina proglašena je za najlepšu devojčicu na svetu, ali manekenska karijera nije prošla bez kontroverzi, pa je tako snimanje francuskog Voga s 10-godišnjom Tilan, u kojem nosi jaču šminku i odeću za odrasle, izazvala brojne kritike javnosti.

Tilan se dva puta našla na vrhu liste "TC Candlera" 100 najlepših lica.

Danas se Tilan bavi modelingom, potpisala je ugovor za "L’Oreal", a poseduje i svoju modnu marku "No Smile Clothing" koja prodaje ogrtače za kupanje i sportsku opremu dok joj se bogatstvo procenjuje na preko 4 miliona dolara.

Međutim, iako je naslovnice punila svojim modnim poduhvatima, često se pričalo i o njenom više nego burnom ljubavnom životu, ali i ponašanju poput rok zvezde, pogotovo na žurkama.

Lepa manekenka je već duže vreme u vezi sa francuskim DJ-om Bendžaminom Atalom, a da uživa u ljubavi potvrđuju i fotografije na njenom Instagramu gde često objavljuje slike sa svojim verenikom.

Francuska manekenka već dve godine za redom proglašavana ježenom s najlepšim licem na svetu od strane kultne zajednice kritičara TC Candler, a više njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 7 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs