INTIMNI ODNOSI 4X NEDELJNO, A PRISTUP MOBILNOM NEOGRANIČEN: Bizarna pravila Džej Lo koja njen muž mora da poštuje

Dženifer Lopez je dosta toga prošla u burnim romansama sa Aleksom Rodrigezom, Markom Entonijem, Benom Aflekom i mladim plesačem sa kojim je godnama bila u vezi. Sve to je naučilo da bude oprezna

Ljubav
09:44h Autor:
INTIMNI ODNOSI 4X NEDELJNO, A PRISTUP MOBILNOM NEOGRANIČEN: Bizarna pravila Džej Lo koja njen muž mora da poštuje
Dženifer Lopez ima pravila u vezi, Foto: Profimedia

Iza Dženifer Lopez je jedna uspešna godina i udaja za Bena Afleka. Dok ceo svet bruji o njenoj sreći, "procureo" je jedan čudan podatak.Naime, priča se kako Dženifer Lopez ima određena pravila ponašanja za sve svoje momke. Prema dobro obaveštenim izvorima, ova pravila imaju za cilj da spreče da je opet neko prevari ili "namagarči".

U nastavku otkrivamo njena pravila u vezi...

1. Nema stjuardesa

Njen bivši suprug navodno je imao aferu sa jednom stjuardesom na privatnom letu, što je Dženifer toliko razljutilo da je do daljnjeg zabranila da žene rade na njenim privatnim letovima.

Anonimni izvor je tada izjavio da "ona mrzi stjuardese jer je njen bivši muž Mark Entoni imao aferu sa jednom dok su bili u braku". Zato u avionima ima muške stjuarte koji zapravo to i nisu, već su njeni lični asistenti.

Mark Entoni
foto: Profimedia

2. Moraju da budu u formi

Teško da bi iko mogao da zamisli Džej Lo sa nekim ko ima stomačić. Pevačica i glumica poznata je po vojničkom načinu života i vežbanja, te to isto zahteva i od svojih partnera. Tako je u jednom trenutku čak i Afleka bacila na strogu dijetu i vežbanje.

Ben Aflek, Dženifer Lopez
foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

3. Pristup mobilnom telefonu 24/7

Džej Lo navodno zahteva od svojih partnera pristup telefonu kada god to poželi. Upravo je tako otkrila da je Rodrigez neveran. Latio diva je u njegovom telefonu videla poruke sa Medison Lekroj, iako se ona kasnije klela da se ništa nije dogodilo.

Mnogi su se zapitali i da li je ovo pravilo primenila i na Afleka koji je ranije imao problem sa pićem, a kako prenose strani mediji, glumac je već neko vreme trezan. On je inače i javno govorio o odlasku na rehabilitaciju i problemu sa pićem koji je imao dok je bio u braku sa Dženifer Garner.

Dženifer Lopez
foto: Printscreen Instagram/Jennifer Lopez

4. Intimni odnosi 4 puta nedeljno

Kako prenosi Marca, Džej Lo je isključiva po ovom pitanju, te je to čak i jedna stavka predbračnog ugovora sa Aflekom. Ona zahteva minimum 4 puta nedeljno, a ovo je morao da potpiše Ben ukoliko želi da se venčaju.

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs