ŠTA JE NEVENČANI SUPRUG? Srbi imaju odgovore da padneš u nesvest - "To je kao da imaš kera! Švaler! Manje zlo!"

Jedna korisnica Tvitera izazvala je lavinu komentara na pitanje šta je zapravo nevenčani suprug, a evo kako to Srbi objašnjavaju.

Ljubav
Autor:
ŠTA JE NEVENČANI SUPRUG? Srbi imaju odgovore da padneš u nesvest - "To je kao da imaš kera! Švaler! Manje zlo!"
Srpkinja izazvala haos na Tviteru pitanjem Šta je nevenčani suprug, Foto: Shutterstock, Printscreen/Twitter

Brak za jednu grupu ljudi predstavlja kruna ljubavi, dok je za druge nebitan beli papir kojima potpis na istom ne znači ništa. Dok za neke bračna zajednica nema težinu ni značenje, jer ljubav i poštovanje igraju najveću ulogu.

Činjenica je da u poslednje vreme možemo čuti da je sve više vanbračnih zajednica, a pitanje sa ovom tematikom izazvalu je lavinu komentara na društvenoj mreži Tviter.

Sve više se mladi odlučuju na vanbračnu zajednicu
Sve više se mladi odlučuju na vanbračnu zajednicu foto: Shutterstock

Naime, jedna korisnica postavila je pitanje "Šta je nevenčani suprug", a verovatno ni sama nije mogla da predpostavi kakve će odgovore sve dobiti. Ređali su se raznorazni, mahom oni šaljivi.

"Isto k'o i venčani, ništa", "Neobavezni suprug", "Pa kao mnogo su urbani, ludi i moderni da bi bili venčani", "Šta je ona? To je pitanje... on je mu*onja... seljak čitaj!", "Je*ač", "To je isto kao da imaš kera", "To to je suprug koji ima redovan seks", "Suprug sa kojim, kad se posvađate, raskineš umesto da se razvedeš", "Isto sto i obavezni izborni predmet u skoli", "Prva rezerva venčanom suprugu", "Je*e nelegalno", "Srećan čovek", "Manje zlo", "Boyfriend na probnom radu, nešto kao pripravnik", samo su neki od komentara koji su se mogli pročitati ispod tvita.

"Nemam ništa protiv toga samo mi nikad nije bilo jasno i čudno mi zvuči nevenčani suprug/supruga. Normalno da svako radi kako mu odgovara", zaključila je korisnica pomenute društvene mreže koja je postavila pitanje koje je izazvalo lavinu komentara.

A šta je prema vašem mišljenju nevečani suprug? Pišite nam u komentarima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs