"VODILI SMO LJUBAV 15 MINUTA, DALA BIH MU OCENU 7,5": Bosanka do detalja opisala strasnu noć koju je imala sa Bekamom

Za Dejvida Bekama često se pisalo da vara suprugu Vikoriju, a ono što je jedna Bosanka iznela u javnost umalo mu je uništilo brak.

Celebrities
12:57h Autor:
"VODILI SMO LJUBAV 15 MINUTA, DALA BIH MU OCENU 7,5": Bosanka do detalja opisala strasnu noć koju je imala sa Bekamom
Bosanka tvrdi da je vodila ljubav sa Dejvidom Bekamom, Foto: Profimedia

Legendarni britanski fudbaler Dejvid Bekam (47) i modna dizajnerka Viktorija (48) ove godine će proslaviti 24 godine braka.

Njih su tokom bračnog života pratili skandali i ljubavne afere, koje su oboje često zataškavali, a svojoj ljubavi su uvek iznova davali drugu šansu.

Iako su jedno drugom velika podrška u životu i posvećeni su roditelji, njihov brak je pre 16 godina zamalo pukao.

Viktorijin i Dejvidov brak često je bio u krizi
Viktorijin i Dejvidov brak često je bio u krizi foto: Profimedia

Naime, davne 2007. godine jedna prostituka bosanskog porekla Irma Nici obelodanila je aferu sa Bekamom. Ona je pre nešto više od deset godina za magazin "In Touch" ispričala kako je bila intimna sa Bekamom.

- Vodili smo ljubav 15 minuta. Na skali od jedan do deset, kao ljubavnik bih mu dala ocenu 7,5 - rekla je Irma tada.

Međutim, Bekam je oštro negirao njene navode i podneo tužbu protiv spomenutog magazina, a sudu je dostavio detaljnu izjavu na pet stranica.

Prema njegovom obrazloženju on je u odmah po sletanju u Njujork zakao masažu u svojoj hotelskoj sobi, kako i inače radi pred važan meč.

Viktorija je prešla preko afere
Viktorija je prešla preko afere foto: Profimedia

- Kao što je moj običaj kada stignem u hotel pre utakmice, masažer je došao u moju hotelsku sobu nekoliko sati nakon što sam se prijavio da me izmasira. Sećam se da terapeut nije napustio moju hotelsku sobu do ranih jutarnjih sati. Moj tim obezbeđenja je bio sa mnom pre, za vreme i posle masaže. Nakon što je terapeut otišao, otišao sam da spavam. Pregledao sam izjave koje je pripremila moja služba bezbednosti i koji potvrđuju moja sećanja - objasnio je Bekam tada.

Prema navodima on je Niki i još jednoj devojci platio 6.000 dolara za trojku, što je takođe demantovao.

- Ne nosim hiljade dolara u kešu kada putujem. Jedini način na koji sam mogao da dobijem 10.000 dolara u gotovini bio je da ih dobijem od svog menadžerskog tima. Nisam tražio ni od jednog člana mog menadžerskog tima da mi obezbedi hiljade dolara u gotovini kada sam bio u Njujorku u avgustu 2007. godine - bio je jasan bivši kapiten engleske reprezentacije.

Na račun ovih kleveta Bekan je od "In Toucha" tražio odštetu od 25 miliona dolara, ali je na kraju izgubio sudski spor. Časopis je kasnije objavio da su tvrdnje bile lažne, ali su se branili da Irma ima pravo na slobodu govora prema ustavu Amerike.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs