"NAJVIŠE MI JE ŽAO DECE, NEMAMO ŠTA DA JEDEMO" Georgina se kupa u luksuzu i ne haje što njena sestra jedva preživljava

Georgina navodno ne želi da pomogne sestri koja je javno izjavila da njena deca nemaju šta da jedu.

Celebrities
12:59h Autor:
"NAJVIŠE MI JE ŽAO DECE, NEMAMO ŠTA DA JEDEMO" Georgina se kupa u luksuzu i ne haje što njena sestra jedva preživljava
Georgina Rodrigez ne želi da pomogne sestri čija deca gladuju, Foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

Georgina Rodrigez danas je najpoznatija po raskalašnom životu koji joj je omogućio njen verenik, fudbaler Kristijano Ronaldo. Skupa odeća i tašne, luksuzna putovanja, vile, raskoš... sve to danas je njena svakodnevica, međutim, nisu se svi iz njene porodice tako dobro snašli u životu.

Poznato je da je rođenu sestru Ivanu uspela da "udomi" za bogatog Kristijanovog poznanika, međutim, sa ostalim članovima svoje porodice nema ama baš nikakav kontakt.

Georgina užila u raskalašnom životu
Georgina užila u raskalašnom životu foto: Profimedia

O svemu su oni nedavno i progovorili kada ju je ujak optužio da je bezosećajna, te da čak ni svoju baku nije upoznala ni sa Ronaldom, ni sa unucima. Jedna od onih koja ju je zbog istog razloga javno kritikovala bila je i njena polusestra sa očeve strane Patrisija Rodrigez, koja se sada još jednom oglasila i zamolila je za pomoć.

"Nemam novac, a moja sestra mi ne pomaže", rekla je za televizijski show Socialite.

"Najviše mi je žao dece, ne mene same. Naposletku, ja mogu da pojedem komad hleba, ali moja deca, koja su njeni sestrići... Ponekad imamo dovoljno da jedemo, nekad nemamo. Ponekad imam dovoljno novca da platim stanarinu, ponekad ne", ispričala je.

Iako nakon smrti njihovog oca, koji je preminuo pre četiri godine, nije u dobrim odnosima s Georginom, Patricija joj je odlučila da joj pošalje očajničku poruku, prenosi Marca.

Georgina sa sestrom Ivanom
Georgina sa sestrom Ivanom foto: Printscreen/instagram

"Georgina, treba mi pomoć, a ti si moja sestra", poručila joj je.

"Znam da nema obavezu i nije odgovorna za nas, ali pošto je spremna da pomogne drugima, mogla bi bar da pomogne sestrićima i rođacima. Ako ne želiš da imaš kontakt sa mnom, bar budi sa svojim sestrićima", rekla je Patricija.

Georgina nije u dobrim odnosima sa sestrom po ocu
Georgina nije u dobrim odnosima sa sestrom po ocu foto: Profimedia

Patricija je ranije otkrila da ju je Georgina izbacila iz svog života nakon očeve smrti. Polusestra, koja živi u istočnom španskom gradu Castellon, ispričala je šta se dogodilo: "Pre tri godine moj otac je umro u Argentini od srčane insuficijencije, a moja sestra nije ni ponudila da plati moju avionsku kartu znajući da nisam imala novca da odem na sahranu."

Tokom sesije pitanja i odgovora sa voditeljkom i novinarima u emisiji, dodala je: "Srećna sam što je Georgina dobro, ali bih volela da me uzme u obzir, da ne zaboravi da postojim."

1 / 6 Foto: Printscreen Instagram georginagio
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs