PARE IM NE MOGU ZAMENITI NAJVEĆI GUBITAK U ŽIVOTU: "Najsrećniji trenutak postao je najtužniji, to će nas pratiti stalno"

Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez prvi put su govorili o gubitku deteta

Porodica
Autor:
PARE IM NE MOGU ZAMENITI NAJVEĆI GUBITAK U ŽIVOTU: "Najsrećniji trenutak postao je najtužniji, to će nas pratiti stalno"
Georgina Rodrigez i Kristijano Ronaldo, Foto: Steven Paston / PA Images / Profimedia

Kristijano Ronaldo definitivno nije dobro podneo gubitak na Svetskom prvenstvu u fudbalu, ali daleko od toga da u životu nema čemu da se raduje. Mnogi mu zavide ponajviše na verenici Georgini koja je uz njega u svim životnim momentima.

U intervjuu koji je dao Pirsu Morganu, Kristijan Ronaldo je prvi put pričao o gubitku deteta:

"Bilo je veoma, veoma teško igrati posle toga. Uvek imam dobru podršu porodice, Georgina mi je rekla da ide da igram, da radim ono što volim, da zaboravim na tu situaciju."

Kristijano Ronaldo
foto: Sports Press Photo / ddp USA / Profimedia

Georgina je istu situaciju objasnila ovim rečim i to u nedavnom intervjuu:

"Ova je godina bila najkomplikovanija u mom životu, najsrećniji trenutak postao je i najtužniji. To je nešto što će me pratiti ceo život i što nećemo moći da zaboravimo".

Georgina Rodrigez
foto: PATRICIA DE MELO MOREIRA / AFP / Profimedia

Ronaldo je priznao da je Georgina uz njega bila i ostala tokom svih ovih godina, a zanimljiva je i činjenica kako su se upoznali.

Naime, Ronaldo je video Georginu kao asistentan prodaje u radnji u kojoj je došao da kupi odela. Ljubav se desila, a ostalo je istorija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs