6 PRAVILA VASPITANJA KOJE DECA KRISTIJANA RONALDA MORAJU DA POŠTUJU: Ono što oni rade, kod nas se ne može ni zamisliti

Kristijano Ronaldo ima petoro dece i u njegovoj kući vlada stroga disciplina - spartanska, rekli bi mnogi

Porodica
Autor:
6 PRAVILA VASPITANJA KOJE DECA KRISTIJANA RONALDA MORAJU DA POŠTUJU: Ono što oni rade, kod nas se ne može ni zamisliti
Kristijano Ronaldo sa decom, Foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Kristijano Ronaldo ima jaku želju da ima mnogo dece i ta njegova opsesija, kažu stručnjaci potiče iz detinjstva. Odlučan da ispuni sve što zamisli, Kristijano je u ranim dvadesetim postao otac i to preko surogat majke.

Kada je na svet došao njegov prvi sin Kristijan junior, bila je to 2010. godina, a njegova tadašnja devojka Irina Šajk bila je zatečena situacijom.

Međutim, Kristijano se nikome nije pravdao i nikada nije priznao zašto tako jako želi da ima toliko dece. U junu 2017. Ronaldo je dobio i blizance Evu i Matea uz pomoć surogat majke, da bi u novembru iste godine dobio i ćerkicu Alanu sa izabranicom Georginom Rodrigez. U aprilu 2022. Georgina je na svet donela još jedan par blizanaca - dečaka Anhela i devojčicu Belu, ali je dečak nažalost preminuo ubrzo nakon rođenja.

U dokumentarnom filmu njegova devojka Georgina Rodrigez priznaje da Kristijano ima stroga pravila vaspitanja, te da ona i cela porodica ponekad voli kada je fudbaler odsutan jer to znači da tada mogu da jedu picu.

Ovo su pravila koja poštuju deca Kristijana Ronalda:

1. Najstariji sin Kristijana Ronalda trenira fudbal svaki dan i to po nekoliko sati. Tušira se hladnom vodom i ne jede brzu hranu, a sve po savetu svog slavnog oca.

2. U kući Kristijana Ronalda nema mesta za brzu hranu. Oni jedu izuzetno zdrave obroke koji uključuju voće i povrće, dok slatkiši nisu poželjni. Gazirana pića se ne konzumiraju, pije se puno vode tokom dana, a cela porodica vežba.

3. Ako slučajno pojedu nešto slatko, Ronaldova deca moraju da vežbaju. U avgustu 2016. Ronaldo je objavio snimak na kome tada 6-godišnji Ronaldo junior trči na traci za trčanje i govori: "Pojeli smo sladoled, sada je vreme da vežbamo".

4. U kući Kristijana Ronalda se ne štedi na obrazovanju. Deca su upisana u prestižne škole koje koštaju milione.

5. Ipak, bogatstvo im je na dohvat ruke. Gde god da odu deci su dostupni privatni bazeni, jahte, prostrane sobe, prostori za igru - uglavnom, sve najbolje.

6. Ronaldova fizička aktivnost i ishrana nisu jedino što njegova deca moraju da prate, to se odnosi i na ličnu higijenu. Tako je jednom podelio na Instagram snimak gde proverava da li su svi njegovi mališani oprali ruke pre jela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs