emotivno

PRE 5 MESECI IZGUBILI SU DETE A ONA JE SADA PRVI PUT PROGOVORILA O DETALJIMA: Iz tuge i očaja izvukli su ih oni

Supruga Kristijana Ronalda, Georgina potpisala je ugovor za snimanje drugog dela rijalitija u kojem otkriva najbolnije trenutke u životu, odnosno o gubitku bebe.

Porodica
20:50h Autor:
PRE 5 MESECI IZGUBILI SU DETE A ONA JE SADA PRVI PUT PROGOVORILA O DETALJIMA: Iz tuge i očaja izvukli su ih oni
Georgina Rodrigez o gubitku deteta, Foto: Profimedia

Supruga slavnog fudbalera Kristijana Ronalda potpisala je ugovor za snimanje drugog dela rijalitija "Ja sam Georgina" koji je najavio Netfliks.

U nastavku rijalitija Georgina priča o najbolnijim trenucima u svom životu, odnosno gubitku bebe. Ona je istakla i da joj je porodica pomogla da prebrodi težak period koji ju je zadesio.

Direktor zabavnog programa Netfliksa u Španiji Alvaro Dijaz potvrdio je da će tragedija 28-godišnjakinje i njenog partnera biti ključni deo druge sezone.

Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez
foto: Profimedia

"Nismo imali sumnje da snimimo drugu sezonu nakon što smo videli prvu, jer je teško naći nekoga ko otvara vrata svog života širom otvorenom kao što to čini Georgina. Ona i njeni voljeni su doživeli nešto veoma komplikovano i fanovi će vidi da se sa time izborila na prirodan način i nesebično", rekao je Dijaz.

Prva sezona rijalitija premijerno je prikazana u 190 zemalja 27. januara - na njen 28. rođendan i odmah je ušla na listu 10 najgledanijih emisija.

Georgina Rodrigez, Kristijano Ronaldo
foto: Profimedia

Uprkos tužnoj priči koja će obeležiti drugu sezonu, prema rečima Georgine publika će moći da vidi i pozitivne događaje u njenoj porodici.

Velika uteha i spas od tuge Georgini i Ronaldu bila je sestra bliznakinja preminulog dečaka, Bela Esmeralda kao i njihova starija deca Alana Martina, blizanci Ema i Mateo i Kristijano junior.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs