bez prstena

ŠUŠKALO SE DA MU BRANE MAJKA I SESTRA: Ronaldo otkrio da li će konačno OŽENITI Georginu i od čega to zavisi

Ronaldo i Georgina uživaju u idiličnoj ljubavi dugi niz godina, međutim mnoge zanima kada će je fudbaler oženiti

Celebrities
23:18h Autor:
ŠUŠKALO SE DA MU BRANE MAJKA I SESTRA: Ronaldo otkrio da li će konačno OŽENITI Georginu i od čega to zavisi
Ronaldo i Georgina, Foto: face to face / Face to Face / Profimedia

Slavni fudbaler Kristijano Ronaldo već dugi niz godina uživa sa svojnom izabranicom Georginom Rodrigez, sa kojom je osnovao porodicu. Njih dvoje imaju veoma skladan odnos, a fokusirani su na decu.

Međutim, dugo se šuškalo da u njihovom odnosu neko drugi vuče konce. Navodno su sestra i majka te koje ne vole njegovu izabranicu, a zbog njih je ostavio i jednu od najlepših žena sveta - Irinu Šajk.

Kristijano i Georgina
Kristijano i Georginafoto: Profimedia

Georgina već dugo čeka da joj fudbaler stavi prsten i da je konačno oženi. Međutim, Ronaldo još uvek nije presekao, a mnogi se pitaju zbog čega neće da je oženi.

Naime, u jednoj od epizoda dokumentarca "I am Georgina", Ronaldo je otkrio da su velike šanse da će uskoro završtiti pred oltarom. Ali ipak, to se još uvek nije desilo.

"Uvek sam govorio Georgini da će se to desiti kada se sve sabere i "klikne", kako kada su naši životi u pitanju tako i sve drugo i ona to zna. Može da se desi za godinu dana, 6 meseci ili za mesec. Ali sam 1000 posto siguran da će se dogoditi", rekao je fudbaler.

Mnogi su njegovu izjavu prokomentarisali kao potvrdu da Georgini ipak nije tako svejedno kao što predstavlja kada je odnos sa Ronaldom u pitanju, iako je jasno da se par zaista voli kao prvog dana.

Kristijano i Georgina sa sinom
Kristijano i Georgina sa sinomfoto: Profimedia

Inače, nedavno su njeni bliski rođaci nakon lansiranja prve epizode dokumentarca "I am Georgina" rekli da je ona najlošija osoba koja postoji, kao i da je zaboravila na porodocu koja ju je odgajila kada je upoznala Ronalda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs