povezani su neverovatno

PRELEPA MARIJA JE JEDINA MESIJEVA SESTRA: Svi kažu da su PRESLIKANI, legendarni brat joj je poverio VEOMA BITNU STVAR

Marija Sol Mesi u svom bratu ima veliku motivaciju da napreduje u žiovtu i bude najbolja verzija sebe. Jedno drugom pružaju neizmernu podršku u svemu što rade.

Porodica
Autor:
PRELEPA MARIJA JE JEDINA MESIJEVA SESTRA: Svi kažu da su PRESLIKANI, legendarni brat joj je poverio VEOMA BITNU STVAR
Kako izgleda i šta radi sestra Lionela Mesija?, Foto: Luis ROBAYO / AFP / Profimedia

Jedna od najboljih fudbalera ikada Lionel Mesi je na vrhuncu svoje karijere, a malo ko zna da mu je ogromna potpora rođena sestra Marija Sol. Hrabro je predvodio reprezentaciju Argentine do prvaka sveta, a tom pobedom se upisao u istoriju kao sportista koji je osvojio apsolutno sve. Velika podrška u ovim vrlo važnim trenucima u njegovoj karijeri je bila njegova porodica.

O ovoj dami se proteklih dana gotovo uopšte nije pisalo, a ima veoma posebno mesto u životu legendarnog fubalera. Marija je rođena 1993. godine i najmlađa je, a osim nje, Mesi ima i dva brata.

Prema pisanju stranih medija, Marija je izuzetno vezana za svog brata od malih nogu i uvek je u njemu videla uzora. Sa druge strane, mogu se čuti i komentari da i neverovatno liče.

Sada je dobila značajnu ulogu u Mesijevom biznisu, pa radi kao brend menadžer u bratovljevoj modnoj kući. Zahvaljujići tom poslu ima priliku da upoznaje brojne ljude širom sveta, te je blisko sarađivala i sa Džini Hilfiger, najmlađoj sestri popularnog modnog kreatora Tomija.

Takođe, osnovala je i svoju kolekciju bikinija koju je predstavila kao "modnu letnju kapsulu", jedinstvenog dizajna. U svemu što radi i zamisli ima veliku pomoć i vetar u leđa od Mesija i njegove supruge, a neretko ističe da je glavni cilj ostati veran Mesijevom imidžu, dok dizajn mora da deluje spontano, a njihovu proizvodi da budu dostupni svima.

1 / 6 Foto: EITAN ABRAMOVICH / AFP / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs