ukrao pažnju

MESIJEV 7-GODIŠNJI SIN UKRAO JE OČEVU SLAVU: Jednim potezom šokirao je javnost i stekao titulu NEVASPITANOG dečaka

Mesijev sin Mateo gađao je publiku žvakom na utakmici i tako se našao u centru interesovanja.

Celebrities
21:27h Autor:
MESIJEV 7-GODIŠNJI SIN UKRAO JE OČEVU SLAVU: Jednim potezom šokirao je javnost i stekao titulu NEVASPITANOG dečaka
Mesijev sin gađao publiku žvakom na utakmici, Foto: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

Nakon što je Argentina na utakmici, u osmini finala odnela pobedu nad Australijom, slavni fudbaler Lionel Mesi pobrao je sve simpatije i nadmašio sebe. Veliku podršku na Svetskom prvenstvu u fudbalu pružaju mu supruga Antonela i sinovi.

Mesi i Antonela imaju božanstvenu ljubavnu priču, prepunu zapleta, te ne čudi što su posle svega jedan od najskladnijih parova. Međutim, mali Mateo dospeo je u centar pažnje na pomenutoj utakmici zbog poteza koji je nekima bio simpatičan, dok su drugi osudili njegov postupak.

Naime, kamere su uspele da zabeleže trenutak kada je mali Mateo izvafio žvaku iz usta i gađao navijače koji su se nalazili ispod VIP lože. Dečakova mama, Antonela nije bila oduševljena njegovim potupkom, te mu je jasno stavila do znanja da to ne sme da radi.

Snimak se proširio društvenim mrežama, a sedmogodišnji Mateo postao je potpuno neočekivano glavna zvezda Mundijala i svom ocu ukrao slavu.

Slavni fudbaler je nakon utakmice sa Australijom istakao da je izuzetno srećan što su njegovi sinovi tu.

"Moja porodica je uvek u mom srcu. Sinovi su sada dovoljno odrasli da razumeju šta se dešava i koliko je važno ovo takmičenje. Slave golove, uživaju u pobedama. Srećan sam što mogu sa njima da podelim sve ovo", poručio je Mesi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs