LAJONEL MESI I ANTONELA ROKUZO

ZAVOLELI SU SE KAO DECA, SUDBINA IH JE SPOJILA NAKON PUNO GODINA: Ovako je poznati fudbaler započeo svoju bajku...

Antonela Rokuzo pre slavnog fudbalera je volela drugog...

Ljubav
Autor:
ZAVOLELI SU SE KAO DECA, SUDBINA IH JE SPOJILA NAKON PUNO GODINA: Ovako je poznati fudbaler započeo svoju bajku...
Ljubavna priča Lajonela Mesija i njegove Antonele, Foto: Borja B Hojas/AlterPhotos/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Antonela Rokuzo i Lajonel Mesi važe za jedan od najskladnijih parova na svetu. U braku su od 2017. godine, ali pre toga su bili u dugogodišnjoj vezi. Par ima tri sina, Tiaga, Matea i Ćira.

Ali poznato je da je lepa Msijeva supruga volela je drugog pre njega.

Lajonel Mesi i Antonela Rokuzo upoznali su se preko njenog brata dok su još bili deca, odnosno kada su imali pet ili šest godina. Kako je fudbaler kasnije priznao, družio se s njenim bratom kako bi mogao da vidi upravo nju. Pisala mu je pisma i sve je bilo tako slatko, ali život ih je razdvojio kada se cela Mesijeva porodica preselila u Barselonu zbog njegove fudbalske karijere.

Lajonel Mesi
foto: Martin Zabala / Avalon / Profimedia

'Zamislite da se sa svojom porodicom s 13 godina preselite na novi kontinent i svačija budućnost zavisi od vas. Bilo je to komplikovano vreme. S jedne strane, bilo je spektakularno doći i igrati u Barseloni. S druge strane, bilo je teško ostaviti sve iza sebe: prijatelje, ostatak porodice, detinjstvo. Stigli smo u zemlju u kojoj nisam imao ništa. Počeo sam praktično od nule', rekao je jednom prilikom Mesi u intervjuu.

I on i Antonela su nastavili sa svojim životima. Lajonel je izgradio fudbalsku karijeru, a Antonela se posvetila obrazovanju. Upisala je stomatologiju i uplovila u emotivnu vezu s drugim muškarcem, ali sudbina je uplela prste, te ih spojila zbog tragičnog događaja.

Lajonel Mesi
foto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia in lump sum up to 1/8 1250 x 888px IMMEDIATELY Preostale narudžbe za dostizanje ograničenja: 860

Naime, Antonelin najbolji prijatelj poginuo je 2005. godine. Zbog te tragedije pala je u depresiju, prestala je da ide na fakultet, zbog čega je Mesi došao nazad u Argentinu da bi joj bio podrška. U međuvremenu je ona ostavila dečka, i u njega se zaljubila, a ostalo je istorija.

- Ostavila me je, ali me barem nije ostavila zbog bilo koga, nego Mesija - ispričao je jednom njen bivši partner.

Par je dugo krio svoju vezu, da bi je 2009. godine svima obelodanili da su u lkubavi. Par se venčao 2017. godine, ali pet godina ranije stigao je prvi sin, 2015. drugi, a godinu dana nakon venčanja i treći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs