ZNALI SU SE OD MALIH NOGU, ALI ON JE MORAO DA JE NAPUSTI: Rastavili su se, a onda je TRAGEDIJA spojila Mesija i Antonelu

Svetsko prvenstvo u fudbalu ostalo je u znaku Lionela Mesija koji je sinoć sa svojom porodicom na terenu proslavljao titulu najboljeg od najboljih

Ljubav
12:01h Autor:
ZNALI SU SE OD MALIH NOGU, ALI ON JE MORAO DA JE NAPUSTI: Rastavili su se, a onda je TRAGEDIJA spojila Mesija i Antonelu
Lionel Mesi sa suprugom, Foto: Adam Davy / PA Images / Profimedia

Onaj momenat kada je Argentina pobedila na Svetskom prvenstvu u fudbalu na teren je istrčala supruga Lionela Mesija, Antonela Mesi i to sa sinovima.

To nas je podsetilo na njihovu neverovatnu ljubavnu priču koja bi mogla da završi na filmskom platnu.

Zanimljivo je da se za ovaj par veže i jedan veliki sakndal, piše sportlife.story.hr

Naime, Lionel Mesi (35) i Antonela Rokuzo (34) upoznali su se preko njenog brata dok su još bili deca, odnosno kada su imali pet ili šest godina. Kako je fudbaler kasnije priznao, družio se s njenim bratom kako bi mogao viđati upravo nju.

1 / 6 Foto: Kirill KUDRYAVTSEV / AFP / Profimedia

Pisala mu je pisma i sve je bilo tako slatko, ali život ih je razdvojio kada se cela Mesijeva porodica preselila u Barselonu zbog njegove fudbalske karijere.

"Zamislite da se sa svojom porodicom s 13 godina preselite na novi kontinent i njihova budućnost zavisi od vas. Bilo je to komplikovano vreme. S jedne strane, bilo je spektakularno doći i igrati u Barseloni. S druge strane, bilo je teško ostaviti sve iza sebe: prijatelje, ostatak porodice, detinjstvo. Stigli smo u zemlju u kojoj nisam imao ništa. Počeo sam praktički od nule", rekao je jednom prilikom Mesi u intervjuu.

Leo Mesi
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

I on i Antonela su nastavili sa svojim životima. Lionel je izgradio fudbalsku karijeru, a Antonela se posvetila obrazovanju. Upisala je stomatologiju i uplovila u emotivnu vezu s drugim muškarcem, ali sudbina je uplela prste, te ih spojila zbog tragičnog događaja.

Naime, Antonelin najbolji prijatelj poginuo je 2005. godine. Zbog te tragedije pala je u depresiju, prestala je da ide na fakultet, zbog čega je Mesi došao nazad u Argentinu da bi joj bio podrška. U međuvremenu je ona ostavila dečka, te mu dala šansu, a ostalo je istorija.

"Ostavila me, ali me barem nije ostavila zbog bilo koga, nego Mesija", ispričao je jednom njen bivši partner.

Par je dugo skrivao svoju vezu, da bi je 2009. godine svima priznali. Par se venčao 2017. godine, no pet godina pre stigao je prvi sin, 2015. drugi, a godinu dana nakon venčanja i treći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs