PORODILA SE 3 PUTA, A U 4. DECENIJI JE ŽIVA VATRA NA PLAŽI: Mesijeva žena je nikad zgodnija i to zbog 1 trika u ishrani

Žena Mesija godinama ne odstupa od način ishrane i treninga koji je pred vama!

Fitnes & Nutricija
12:34h Autor:
PORODILA SE 3 PUTA, A U 4. DECENIJI JE ŽIVA VATRA NA PLAŽI: Mesijeva žena je nikad zgodnija i to zbog 1 trika u ishrani
Kako se hrani žena Mesija?, Foto: IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Supruga najboljeg fudbalera sveta Lionela Mesija oduševljava izgledom gde god se pojavi, a svi se pitaju kako joj polazi za rukom sve ove godine da ostane tako prirodna, a neodoljivo privlačna! Naime, Antonela Rokuco može da se pohvali manekenskom linijom i nakon troje dece, a sve oduševljava svojim stilom i ponašanjem.

Zanosna brineta nije tipična "žena fudbalera". Navikla je da ih mediji prate u stopu, te ne beži do njih. Sa druge strane, i te kako čuva svoju privatnost od radoznale javnosti. Oko nje se nikada nisu dešavali skandali, niti je bila predmet glasina i ogovaranja.

Antonela Rokuzo
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Osim toga, zna da iznenadi odevnom kombinacijom koja uopšte ne košta mnogo i da u njoj izgleda savršeno. Takođe, vrlo često imamo priliku da je vidimo i u nekim dosta skupim komadima garderobe na luksuznim destinacijama.

Mnogi se pitaju da li je njena lepota prirodna ili je, pak, podlegla trendu plastičnih operacija. Ukoliko sudimo po slikama od pre više od 15 godina - skoro da se uopšte nije promenila. Pleni harizmom koja sve očarava i dalje. A vreme joj je, čini se, odličan saveznik, jer gotovo da ne stari.

Antonela Rokuzo
foto: IMP FEATURES / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako se ne eksponira i njeno pojavljivanje u medijima je svedeno na minimum, na Instagramu je prati na desetine miliona ljudi, a obožavaoci ne prestaju da se dive Antonelinoj građi.

Ono što je zanimljivo, Mesijeva žena trenira u teretani u okviru njihovog doma, jer joj je tako najlakše da uklopi vežbanje sa ostalim poslovnim i porodičnim obavezama. A balans u životu joj je nesumnjivo od suštinskog značaja.

Kakvu vrstu treninga radi?

Antonela Rokuco najviše preferira kružni trening - mešavina vežbi sa tegovima, telesnom težinom i kardio. Uvek ima 3 grupe vežbi, i svaku krupu ponvaljva po tri puta.

Takođe, uvek se isteže pre i posle fizičkr aktivnosti i trudi se da vežba, u proseku, pet dana nedeljno.

1 / 5 Foto: Profimedia

Plan ishrane Mesijeve žene

Antonela Rokuco je govorila o tome kako joj je cilj da ima izbalansiranu ishranu, te sebi nekad dozvoli da pojede poslasticu koju obožava ili neki burger. Međutim, akcent je uvek na zdravom jelovniku.

Zauzima stav da ukoliko stalno jede sve potpuno zdravo i dijetalno, neće dugo izdržati, te je balansira i često se "nagrađuje" omiljnim jelom.

Kako uzgleda jelovnik za jedan dan?

Doručak: tost od avokada i jaja

Užina: Smuti od voća ili povrća

Ručak: pileće belo meso, povrće po izboru kuvano ili grilovano, pirinač

Užina: salata

Većera: integralna testenina sa spanaćem / lososom sa povrćem /suši/

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs