poštovanje na delu

GEORGINA SE SUSRELA SA ŠEIKOM I NJEGOVOM ŽENOM: Jednim potezom zasenili su VIP ložu, a društvo joj je pravila lepa Ivana

Georgina Rodrigez se sastala sa katarskim šeikom i njegovom suprugom na Svetskom prvenstvu u fudbalu, dok se izmđu njih videlo veliko uvažavanje i poštovanje.

Celebrities
20:18h Autor:
GEORGINA SE SUSRELA SA ŠEIKOM I NJEGOVOM ŽENOM: Jednim potezom zasenili su VIP ložu, a društvo joj je pravila lepa Ivana
Georgina se sastala sa katarskim šeikom i njegovom suprugom, Foto: Profimedia

Kao i mnoge druge lepotice i Georgina Rodrigez doputovala je u Katar, kako bi pratila Svetsko prvenstvo u fudbalu i bodrila svog verenika, Kristijana Ronalda koji nastupa za reprezentaciju Portugala.

Inače fudbaler se nedavno našao na meti komentara zbog spekulacija da masovno plaća surogat majke koje mu rađaju decu. Takođe, priča se da Ronaldo i Georgina imaju posebna pravila u vspitanju dece. Osim Georgine, u Kataru borave i njihova deca, koja svom ocu daju neizmernu podršku.

Dok je lepa Georgina pratila utakmicu Portugal - Južna Koreja, bila je u prilici da se sretne sa katarskim šeikom i njegovom suprugom, koja je definitivno modna zvezda Mundijala.

Naime, tokom utakmice, Georgina i njena deca sreli su se sa bivšim katarskim emitom i njegovom suprugom. Katarski šeik i bivši emir Hamad ibn Haliha el Tani i šejha Moza ibn Naser srdačno su pozdravili Ronaldovu verenicu i decu,budući da su svi bili u najluksuznijoj vip loži na stadionu.

Na fotografiji se vidi da su porodice veoma bliske, te da se neizmerno poštuju. A osmesi na njihovim licima, govorili su više od reči.

Georgini društvo pravi i njena sestra Ivana, sa kojom je zajedno pratila utakmicu dok su privlačile poglede javnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs