NAJOMRAŽENIJA ŽENA U HOLIVUDU ULOVILA 26 GODINA STARIJEG GLUMCA PA MU RODILA 7 DECE: "Mora i on da uradi svoj deo posla"

Hilarija Boldvin, nakon što je rodila sedmo dete Aleku Boldvinu odlučila da će prestati sa rađanjem dece! "Osim ako..."

Vip priča
09:17h Autor:
NAJOMRAŽENIJA ŽENA U HOLIVUDU ULOVILA 26 GODINA STARIJEG GLUMCA PA MU RODILA 7 DECE: "Mora i on da uradi svoj deo posla"
Hilarija Boldvin, Foto: Matt Agudo / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Za Hilariju Boldvin kažu da je najomraženija osoba u Holivudu. Zašto? Prvo se smatralo da je lovac na bogatstvo jer je uspela da 26 godina starijeg glumca Aleka Boldvina "smota oko malog prsta" u roku od godinu dana i odvede ga pred oltar.

Bilo je to 2011. godine i od tada pa do danas Hilarija je rađala jedno za drugim decu slavnom glumcu sve dok nisu došli do broj sedam.

Sada par ima ćerke Karmen (9), Luciju (21 mesec) i Ilariju (2 meseca) i sinove Rafaela (7), Leonarda (6), Romea (4) i Eduarda (2).

Međutim, nije rađanje velikog broja dece to što je uništilo ugled Hilarije u Holivudu.

Sve je počelo onog momenta kada je 2019. godine objavila fotografiju ispod koje je napisala da je to momenat kada je osetila da se dešava spontani pobačaj. Mišljenja su bila podeljenja: jedni su je hvalili što je tako bolnu temu podelila na internetu, dok su je drugi kritikovali kako previše intimne stvari deli na Instagramu.

Nije prošlo mnogo, a Hilarija je odlučila da svima kaže kako je opet trudna. Tada su svi bili jednoglasni. Ljudi su uglavnom smatrali kako Hilarija nije smela da zatrudni tako brzo i da na taj način muči svoje telo. S obzirom da je već rodila četvoro zdrave dece, te da "joj se ne žuri sa rađanjem petog deteta."

Hilariju kao da ove priče i negativni komentari ne dotiču. Ona je zvezda u svom filmu. To je dokazala objavom fotografije na kojoj drži najmlađeg sina. Naime, na toj fotografiji Hilarija je u donjem vešu, a jasno se vidi njena zategnuta figura. Odmah su počeli komentari glumica i pevačica poznatih u Holivudu. Svi su govorili kako Hilarija ima za cilj da pokaže svoju figuru i ništa drugo, te da je do tako zategnutog stomaka došla samo zahvaljujući operacijama, a nikako jogi. Međutim, Hilarija kao da je očekivala takve komentare i svoj momenat slave. Odmah je na Instagramu pokazala stomak u krupnom planu, kako bi svi mogli da vide da na njemu nema ožiljaka.

Taman kada se stišala buka oko stomaka, Hilarija je optužena da lažira svoje špansko poreklo jer je odrasla u Americi, dok se pred kamerama pretvarala kako ne zna dobro engleski jezik.

A onda se desila velika tragedija u životu Aleka Boldvina - tokom nesreće na snimanju, glumac je usmrtio direktorku fotografije, a ovaj slučaj se još uvek povlači po sudu.

To nije sprečilo Hilariju da opet ostane trudna, dok je u isto vreme preko surogat majke dobila šesto dete.

Danas Hilarija i Alek imaju sedmoro dece, a tom prilikom Hilarija kaže:

"Rekla bih da smo gotovi, ali to sam rekla i kada smo imali šestoro dece. I da, mogu da kažem da se nadam da smo zavšili. Ali Alek i dalje mora da ode i uradi svoj deo. Dakle, ako on ne uradi svoj deo posla, moglo bi da se dogodi", rekla je supruga proslavljenog glumca.

Evo kako je počela njena ljubavna priča sa Alekom Boldvinom:

Kada su se upoznali Alek je Hilariju izvodio na večere i na sastanke 6 nedelja, ali bez poljupca. "Mislila sam da želi da budemo samo prijatelji," rekla je Hilarija, ali to nije bio slučaj.

Boldvin se "usudio" i poljubio Hilariju, da bi se par počeo da živi zajedno samo 5 meseci nakon upoznavanja, a godinu dana kasnije su se i venčali.

Pre Hilarije, Alek je bio 9 godina u braku sa Kim Besnidžer i smatrao je da se nikad više neće ženiti.

1 / 6 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs