NAJVEĆA SUPARNICA PRINCEZE ŠARLIN OD MONAKA: Pričalo se da ova žena želi da joj preotme decu i odgaja ih kao svoju

Princeza Šarlin pojavila se u Monaku sa decom i Šarlotom Kazigari. Taj momenat je iznenadio sve prisutne jer se smatralo da je upravo Šarlota najveća suparnica princeze od Monaka

Vip priča
10:42h Autor:
NAJVEĆA SUPARNICA PRINCEZE ŠARLIN OD MONAKA: Pričalo se da ova žena želi da joj preotme decu i odgaja ih kao svoju
Ko je najveća suparnica princeze Šarlin od Monaka?, Foto: SPLASH NEWS / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Princeza Šarlin pojavila se u društvu Šarlote Kaziragi na otvaranju božićnog sela u Monaku i tom prilikom je demantovala sva govorkanja o tome kako se njih dve ne podnose.

Naime, dok se princeza Šarlin oporavljala u sanatorijumu od posledica "velikog umora" nakon što se vratila iz Južnoafričke republike nakon 10 meseci odsustva. I dok se po Monaku šuškalo kako Šarlin ne može da oprosti mužu brojne preljuba i vanbračnu decu, za to vreme o njenoj deci, blizancima Gabrijeli i Žakusu brinula se upravo Šarlota Kazigari.

1 / 5 Foto: CRY-Olivier Huitel / The Photo One / Profimedia

Tada počinje priča kako upravo Šarlota, unuka Grejs Keli želi da preuzme sve dužnosti princeze od Monaka, ali i da njenu decu odgaja kao svoju.

Za Šarlotu nije bilo veće kazne, pa umesto razvoda pristaje na prividno pomirenje sa pricom od Monaka.

Sada je možemo videti kako obilazi sva službena dešavanja, nasmejana i zadovoljna. Društvo joj neretko prave blizanci, ali ovaj put tu je bila i njena navodna najveća suparnica.

Ko je Šarlota Kazigari?

Šarlota Kazigari ima 36 godina i ona je unuka slavne Grejs Keli. U januaru ove godine napravila je pravu pometnju kada je Šanelovu reviju visoke mode otvorila tako što je sa konjem projahala modnom pistom.

Priča se da je upravo Šarlota najgracioznija od svih princeza iz Monaka, te jedina koja duh velike Grejs Keli kanališe na najbolji mogući način.

Šarlota je inače ćerka Karoline, princeze od Hanovera i rođene sestre princa Alberta od Monaka, muža princeze Šarlin.

Šarlotin otac Stefan Kazigari pogino je kad aje Šarlota imala samo 4 godine.

2020.godine ova divna dama postaje ambasador kuće Šanel, a njena ljubav prema modi može da se vidi prilikom svakog njenog pojavljivanja u javnosti.

Ljubavni život Šarlot Kazigari

Iako njen ljubavni život nikako nije bogat poput onog kakav je vodila njena majka, svakako je oduvek privlačio pažnju javnosti. Zanimljivo je da se 2007. godine vrlo kratko (mesec dana) zabavljala sa nedavno preminulim glumcem Gasparom Ulijeom, a da su njihove slike sa premijere filma Hanibal Rising, gde je Gaspar tumačio lik mladog Hanibala Lektora, obišle svet brzinom svetlosti. U dužoj vezi bila je sa britanskim preduzetnikom i manekenom Aleksandrom Delalom, rođenim bratom manekenke Alis Delal i dizajnerke obuće Charlotte de Olympia, a onda je pravu buru u javnosti, ali i na monaškom dvoru, izazvala njena veza sa glumcem Gadom Elmalehom, koji je 15 godina stariji od nje (ona je tada imala 27 godina, a on 42), piše Grazia.

Iz veze sa francuskim glumcem marokanskog porekla ima sina Rafaela (sa njim je bila od 2013. do 2015.), a svog princa našla je nekoliko godina kasnije. U pitanju je producent Dimitri Rasam, libansko-francuskog porekla, inače sin fracuske glumice Karol Buke, za koga se udala 2019, a 12 meseci ranije dobila sina Baltazara. Uprkos tome što se njena porodica protivila i jednoj i drugoj vezi, Šarlot je radila po svom. Nijedan od njenih sinova nema pravo da učestvuje u trci za kraljevsku titulu jer njihovi očevi nisu aristokratskog porekla.

Sa Dimitrijem je imala dva venčanja – jedno crkveno i jedno građansko, a civilno je održano na istom mestu gde su nekad davno bračne zavete razmenili njeni baba i deda, Grejs Keli i princ od Renijea. Šarlot je nosila tri venčanice, jedna je bila, modne kuće Šanel, druga Saint Laurent, a treću je, specijalno za nju, napravio brend Đanbatista Vali.

Pogledajte još njenih fotografija u galeriji ispod teksta:

1 / 5 Foto: CRY / The Photo One / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs