VELIKA MIZIČKA ZVEZDA

LEPILA GRUDI DA SE NE VIDE JER JU JE OČUH ZLOSTAVLJAO: Muž je VARAO sa drugaricom, a onda je SVE OKRENULA u svoju korist

Šanaja Tvejn je od malih nogu trpela seksualno zlostavljanje od svog očuha, a zbog životnih okolnosti je čak pomišljala da napusti muziku.

Vip priča
Autor:
LEPILA GRUDI DA SE NE VIDE JER JU JE OČUH ZLOSTAVLJAO: Muž je VARAO sa drugaricom, a onda je SVE OKRENULA u svoju korist
Životna priča Šanaje Tvejn, Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Kandadska pevačica Šanaja Tvejn zaprepastila je sve svojom životnom pričom. otkrivši da je trpela zlostavljanje od svoje 10. godine i to od strane svog očuha. Njeno detinjstvo u Ontariju sa četvoro braće i sestara obeležilo je veliko siromaštvo i uplakane noći.

Naime, kantautorka je na sve načine pokušavala da sakrije i vizuelno smanji svoje grudi kako bi izbegla seksualno nasilje od očuha kao tinejdžerka. Trudila se da bude potpuno neprimetna u kući.

- Skrivala sam svoje grudi. Znala sam da ih praktično spljoštim. Nosila sam topove koji su bili toliko mali da su mi slepili grudi tako da izgleda kao da ih nema. Želela sam da olakšam sebi, da ostanem neprimećena. O moj Bože, bilo je strašno – niko ne bi poželeo da bude žensko u mojoj kući - rekla je popularna pevačica.

Napustila je dom, ali je seksualno zlostavljanje nastavilo svuda da je prati, jer joj je to bilo ukorenjeo u misli od malih nogu. Šanaja nikako nije volela to što je žensko.

šanaja Tvejn
foto: Profimedia

- Ali onda uđete u društvo kao devojke i dobijate različite normalne ponude, ali i one budu užasno neprijatne. Onda pomislite da je jednostavno sr**e to što ste žensko, to što uopšte imate te grudi. Bilo me je sramota što sam devojka - opisala je muzičarka.

Naučila je da blokira sve ono što je preživela kao devojčica.

„Uh, uh, neću ulaziti u detalje. Mislim da je važno da ljudi shvate da možete da preživite ove stvari. Seksualno zlostavljanje ide ruku pod ruku sa fizičkim i psihičkim, kada je zlostavljač osoba koju poznajete. Naučila sam da to blokiram. Ono što sam sebi rekla bilo je: ‘U redu, nešto nije u redu sa tom osobom i ona nije dobra - ispričala je ona 2018. godine za „Guardian“.

Saobraćajna nesreća joj menja život iz korena

U strašnom udesu 1987. godine poginula joj je majka Šeron i očuh Džeri, dok biološkog oca nikada nije želela da upozna. Tog momenta postaje najstariji član porodice, te je morala da brine o četvoro braće i sestara. Pomišljala je da napusti muzički svet i okrene se u potpunosti njima. Međutim, sve je ubrzo krenulo na bolje, njena karijera je krenula da napreduje.

Šanaja je očarala brojne slušaoce širom sveta svojim hitovima „That don’t impress me much“ i „Man! i feel like a woman!“ i krajem devedestih je postala planetarno popularna.

1 / 5 Foto: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zanimljiv ljubavni život

Njena ljubavna priča izgleda kao latinoamerička sapunica. Podsetimo, pevačica se udala za biznismena Frederik Thiebaud 2011. godine, malo više od godinu dana nakon razvoda od njenog bivšeg muža i producenta Roberta Džona Muta.

šanaja Tvejn
foto: Profimedia

Naime, razvod je zatražio Mut, a ubrzo je Šanaja Tvejn saznala da je za vreme njihovog braka imao aferu s njenom najboljom prijateljicom Meri An Tiebaud.

Međutim, Šanaja i bivši suprug Mari-An su se, nakon saznanja o aferi njhovih supružnika, zbližili, zaljubili i venčali u Rinkonu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs