očarava stilom

SUPRUGA HRVATSKOG FUDBALERA PROGLAŠENA JE NAJLEPŠOM ŽENOM U KATARU: Dame širom sveta je zbog jedne stvari OBOŽAVAJU

Najlepša žena od svih hrvatskih fudbalera je upravo Izabela, nekada uspešna manekena, a sada modna dizajnerka, preduzetnica i mama.

Celebrities
17:05h Autor:
SUPRUGA HRVATSKOG FUDBALERA PROGLAŠENA JE NAJLEPŠOM ŽENOM U KATARU: Dame širom sveta je zbog jedne stvari OBOŽAVAJU
Ko je najlepša žena hrvatskog fudbalera?, Foto: instagram printsreen

Lepša polovina čuvenog fudbalera Matea Kovačić koji je deo "Čelsija", iako je trenutno na pozajmici u "Real Madridu" proglašena je za najlepšu ženu hrvtatskih reprezentativaca u Kataru.

Izabela je bila veoma uspešna manekenka, a zatim se posvetila modnom dizajnu.

Ova lepotica prati supruga u stopu, te ga trenutno bodri u Kataru na najvažnijem takmičenju u fudbalu, ali je pronašla vremena i da poseti reviju modne kuće "Elie Saab".

Nikako ne zapostavlja ni svoju karijeru preduzetnice, te zajedno sa sestrom Ivanom vodi proizvodnju opreme za bebe od ekoloških materijala.

Međutim, sve je očarala svojim zanosnim stasom i istančanim modnim ukusom. Često na mrežama, gde je prati skoro pola miliona ljudi, deli detalje iz privatnog života, ali i savršene stajlinge za sve prilike, te je inspiracija mnogim damama koje obožavaju njen profil gde često pronalaze i inspiraciju.

Izabel akcenta uglavnom stavlja na skupe krpice i luksuzne destinacije.

Izabel je dosta poznata Britancima zbog kluba u kojem igra njen suprug, a pažnju im je prvukla atraktivnim izgledom. Često su je, kada je nosila kovrdžavu kosu, poredili sa Šakirom.

Kako su se Izabela i Mateo zavoleli?

Njihova ljubavna priča jedna je od onih koje okupiraju pažnju regiona jer su oboje mladi, lepi, uspešni i na koncu svega veoma, veoma bogati.

Naime, upoznali su se u crkvi, tokom srednjoškolskih dana. Izabela je je pevala u horu, a on je pomogao oko crkvenih poslova. Romansu su započeli 2010. godine. Venčali su se 2017. godine, a kruna njihove ljubavi je sin Ivan.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs