NAJZALJUBLJENIJI HOLIVUDSKI PAR DOBIO ČETVRTO DETE: Glumica lepe vesti saopštila na NAJORIGINALNIJI NAČIN

Najomiljeniji holivudski par Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds dobili su četvrto dete, a glumica je na veoma neobičan način podelila vesti.

Celebrities
Autor:
NAJZALJUBLJENIJI HOLIVUDSKI PAR DOBIO ČETVRTO DETE: Glumica lepe vesti saopštila na NAJORIGINALNIJI NAČIN
Blejk Lajvi rodila četvrto dete, Foto: Profimedia

Iako je ceo svet znao da je trudna, niko nije znao da se glumica Blejk Lajvli (35) porodila i na svet donela četvrto dete.

Glumica je na veoma originalan način otkrila novosti, tako što je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je sa suprugom Rajanom Rejnoldsom (46) i njegovom majkom Tami, i tako otkrila da trudničkog stomaka više nema.

"Istorijska fotografija, iz toliko razloga", prokomentarisao je na Instagramu Rob Lifeld, tvorac "Deadpool", gde Rejnolds tumači glavnu ulogu.

Inače, par ima tri ćerke: Džejms (7), Ines (5) i Beti (2).

Iako je u Holivudu poznato da je njihovo upoznavanje bilo isplanirano, kao i kod većine glumaca, Rajan i Blejk važe za jedan od najzaljubljenijih i najskladnijih parova.

Rajan i Blejk važe da najskladniji par u Holivudu
Rajan i Blejk važe da najskladniji par u Holivudu foto: Profimedia

Glumica je nekoliko puta izjavljivala kako je i sama odrasla u velikoj porodici, te da želi da ima mnogo dece. S druge strane i Rajan je u decembru prošle godine najavio da će uzeti pauzu od glume, kako bi se posvetio porodici i više vremena provodio sa decom.

"Najveća stvar za mene je to što ne želim da propustim sve što život nosi vezano za moju decu. Želim da živim kao normalan čovek, da moja deca imaju normalan raspored", objasnio je.

Poznato je da par nema dadilje i da sami odgajaju decu
Poznato je da par nema dadilje i da sami odgajaju decu foto: Profimedia

Glumački par je nekoliko puta govorio kako nemaju dadilje i da nikad filmove ne snimaju u isto vreme. Kada jedno snima, drugo ga prati i čuva decu. To je plan koji izgleda dobro funkcionište u porodicu Lajvli Rejnolds, a upravo zbog toga ih Holivud smatra veoma posebnim.

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs