PRAVE LJUBAVI POSTOJE

ONI HUMOROM ODRŽAVAJU STRAST: Ovako se vole Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds više od 10 godina! (FOTO)

Upoznali su se 2010. godine uoči snimanja filma ‘Zeleni lampion’, ali prvi put su izašli zajedno tek godinu kasnije, i to na dvostruki sastanak. U paru su bili s drugim osobama, ali između njih planule su ljubavne iskre, a njihova veza okrunjena je brakom 2012. godine, nakon čega su, s razmakom od nekoliko godina, stigle i tri devojčice

Ljubav i zavođenje
10:53h Autor:
ONI HUMOROM ODRŽAVAJU STRAST: Ovako se vole Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds više od 10 godina! (FOTO)
Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli, Foto: Profimedia

Oni su jedan od najlepših holivudskih parova i sledeće godine obeležiće 10. godišnjicu braka, a upravo je takva i njihova ljubavna priča - prava holivudska.

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds upoznali su se na snimanju filma ‘Zeleni lampion’ 2010. godine. Iako je film bio prava katastrofa i finansijski neisplativ projekat, u njihovom se slučaju pokazao dobitnim.

Simpatije i naklonost jedno prema drugom osetili su istog trena, ali njihov je odnos bio isključivo platonski. Barem u to vreme, jer se samo nekoliko meseci ranije glumac razveo od Skarlet Johanson, a Blejk je taman prekinula vezu s kolegom iz hit serije ‘Tračara’ Penom Badglijem.

GLEDA GA ZALJUBLJENO KAO PRVOG DANA: Ljubavna priča Roberta Redforda i njegove 21. godinu mlađe žene! (FOTO)

Blejk Lajvli
foto: Profimedia

Onda se dogodio dvostruki sastanku, na kojem su se Blejk i Rajan zatekli s drugima, ali ljubavne iskre između njih bile su toliko jake da to više nisu mogli da sakriju.

O tome je jednom pričao sam Rajan, rekavši tada: ‘Bili smo na dvostrukom sastanku, ja sam bio u društvu jedne devojke, a Blejk s drugim muškarcem.’ Ali veče se nije završilo onako kako su planirali njihovi partneri. ‘Mislim da je njima sve to izgledalo poprilično čudno jer su pucale iskre između nas, zato je to bio čudan prvi sastanak za nas’, rekao je i potom izneo nekoliko detalja:

‘Bili smo u tom malom restoranu u Tribeki, koji se otvara zaista kasno, zasvirala je ta pesma i ja sam je pitao da li želi da pleše. Nikoga nije bilo, ulica je bila prazna. Bio je to jedan od onih trenutaka u kojem znaš da si ‘prešao crtu’ i nakon toga sam otišao kod nje.’

BILI SU PRIJATELJI 15 GODINA, A ONDA JE SUDBINA UMEŠALA PRSTE: Neobična ljubavna priča slavne glumice!

Blejk Lajvli, Rajan Rejnolds
foto: Profimedia

Kako je potom ispričao, Blejk je imala neki sastanak u Bostonu, baš kao i on, pa joj je predložio da putuju zajedno. ‘Otišli smo zajedno vozom i ja sam je molio da spava sa mnom’, rekao je u svom duhovitom stilu i potom to ‘začinio’ otkrivši kako ju je osvojio:

‘Iskoristio sam suze. Stisnuo sam jako oči da mi krenu suze niz lice, a onda sam joj ispričao tužnu priču o svom životu.’

Ali humor nije ono na što je Blejk pala, već na ‘sve u kompletu’, a njihov je odnos uskoro iz prijateljstva prerastao u veliku ljubav koju su 9. septembra 2012. ozakonili brakom u najvećoj tajnosti u Južnoj Karolini.

Dve godine kasnije, 16. decebra 2014., dobili su prvo dete, ćerku kojoj su dali neobično ime - Džejms, a potom je 30. septembra 2016. stigla Inezs I dok su u javnosti njih dvoje bez zadrške pozirali fotografima, kada je bila reč o njihovoj deci, te su informacije davali na kašičicu.

IZGLEDAO JE KAO MOJ OTAC,A PONAŠAO SE KAO MOJA MAJKA: Holivudska ljubavna priča koju je samo SMRT mogla da rastavi! FOTO

Sve vezano uz privatni život čuvali su dalje od znatiželjne javnosti, zato i ne čudi da su svi ostali u šoku kada je na premijeru svog filma 'Pokémon Detective Pikachu' Rajan stigao s prelipom Blejk u pripijenoj žutoj haljini, koja joj je istakla poveći trudnički stomačić. Da je glumica rodila, potvrdio je rejnolds tek dve nedelje nakon što su krenula šuškanja, ali tada još nisu želeli da otkriju ni pol ni ime.

Dolazak prinove potvrdio je fotografijom, na kojoj u šumi on i Blejk zagrljeni i nasmejani u ruci drže bebu, a potpis ispod nje otkrio je da je stigla i treća princeza. Ime je naknadno otkriveno i to pesmom Tejlor Svift, koja je opevala njeno ime - Beti.

A kako lepa glumica usklađuje poslovne i privatne odnose, otkrila je u intervjuu za Veniti Fer, priznavši kako se, da bi sve stigla, diže oko 5 sati ujutro. U toku dana odradi trening, ali ne sama. Naime budući da joj njene devojčice ne daju ni minut odmora, i one učestvuju u vežbama, pa ih Blejk'koristi' kao tegove jer, kako kaže, one vise po njoj.

'Kako izgleda moj prosečan dan na setu? Ustajem oko 5 sati ujutro, a tako radim i kad sam mama svojim devojčicama. Doručkujem s njima, družim se s njima, vežbam s njima. Ne mogu da ustanem ranije, nisam Dvejn "The Rock" Džonson. Treba mi sna', rekla je i dodala:

'Ustanem i vežbam s njima, na neki ih način koristim kao tegove. Umesto da dižem teške tegove, nosim njih umesto toga.'

Kako je priznala, zbog dece je ostala i bez svoje večernje rutine, posebno kada sama zaspi pre njih u njihovom krevetu.

'Moja deca, ona nikad ne spavaju! Ali stvarno! Moramo nešto da preduzmemo. One imaju nešto kao kinderbed, koji služi i za igru, i bukvalno se uvučem u njega s njima i pevam im uspavanke, a na kraju skoro svaku noć tamo i sama zaspim.'

OKEAN IH JE RAZDVOJIO, TRAGEDIJA SPOJILA: Ljubavna priča Dženifer Koneli koja traje već 20. godina! (FOTO)

A osim ljubavi i tri devojčice, koje ih zauvek povezuju, Blejk i Rajan dele još jednu strast - onu za dobrim humorom i sitnim zezancijama koje spremaju jedno drugome kako bi održali strast. Već su dobro poznate svima njegove instagramske objave na kojima svojoj boljoj polovini čestita rođendan fotografijama na kojima on, kao i obično, izgleda savršeno dok ona na svima ima ‘čudnu facu’.

Ipak, nije propustio da veliča njenu ljubav i to kako se brine o njihovoj velikoj porodici, pa joj je povodom "Dana majki" na svoj način čestitao: 'Rečima se ne može opisati… ti si srce i duša svakog trenutka ove naše porodice. Zahvalan sam na dobroti koju isijavaš u svakoj sekundi naših života. Tu ljubav vidim i u očima naše dece… Svaki smeh. Svaki treptaj i svaki trenutak ranjivosti. Ta hrabrost koja je potrebna za majčinstvo u ovoj 2021. čin je čiste snage i herojstva. Nikada nisam mogao ni zamisliti da će anonimni seks u kupatilu na aerdromu u luci dovesti do ovoga. U svakom slučaju, srećan sam što reflektiram barem malo Sunčeve svetlosti kojom obasjavaš sve nas.'

A verojatno najlepše reči o njihovom braku, ali i voljenom suprugu, Blejk je ostavila na stranicama Voga:

‘Sve što radimo u životu, radimo zajedno. Ako ja snimam film, on mi pomaže da se uživim u lik, a ja isto radim kada on snima. Zajedno biramo nameštaj, šta ćemo da jedemo… On je divan pisac i napisao je divne stvari samo za nas. I najbolje od svega, on me poznaje toliko dobro da će mi reći kada nešto ne radim dobro.’

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs