NEVEROVATNO!

NAJČUDNIJA PRINCEZA EVROPE PRAVO LICE POKAZALA NAKON ŠTO JOJ SE MUŽ UBIO: Sad voli šamana i tvrdi da ima NEVEROVATAN DAR

Živi po svojim pravilima, bez obzira na svoje poreko i sva "ograničenja" koje ono nosi.

Ljubav
22:39h Autor:
NAJČUDNIJA PRINCEZA EVROPE PRAVO LICE POKAZALA NAKON ŠTO JOJ SE MUŽ UBIO: Sad voli šamana i tvrdi da ima NEVEROVATAN DAR
neobican-zivot-norveske-princeze-marte, Foto: Printscreen Instagram / iam_marthalouise

O netipičnom životu norveške princeze Marte Luiz (51) se veoma malo znalo, sve do pre dve godine, kada je njen suprug izvršio samoubistvo. Najstarija je ćerka norveškog kralja Haralda i kraljice Sonje i četvrta naslednica krune.

Po profesiji je fizioterapeut, ali je karijeru ostvarila u industriji zabave, osnovavši kompaniju koja se bavi ekranizacijom norveških bajki i narodnih priča.

Marta je bila u, naizgled, skladnom braku sa piscem Arijem Benom. Sa njim je osnovala porodicu i dobila tri ćerke Anđeliku (18), Isidoru (17) i Emu (13). Činilio se da ovaj par vodio miran život, i da godinama uživaju u svojoj ljubavi.

Međutim, posle 14 godina skladnog braka, 2016. princeza se razvela i tada počela da pokazuje svoju drugu stranu, koja nije ni slična njenom dugogodišnjem pretstavljanju u javnosti.

Princeza Marta Luiz, Norveška princeza Marta Luiz, Ari Ben
foto: Profimedia

U isto vreme, strani mediji su počeli da pišu kako se Ben godinama borio sa alkoholizmom i anksioznošću, a sve je eskaliralo 2019. godine kada je izvršio samoubistvo, godinu dana nakon izjave da se oseća „kao klovn“.

Nakon rastanka od muža, pokazala je ubrzo potpuno drugu stranu ličnosti, koja je, najblaže rečeno, čudna! Izazvala je mnogo polemika nakon što je izdala knjigu u kojoj tvrdi da može da razgovara sa anđelima i da je vidovita, a prava uzbuna nastala je kada je objavila svoju nameru da otvori školu u kojoj će učiti decu da komuniciraju sa anđelima.

I to nije sve! Samo nekoliko meseci pre samoubistva muža, ona je ušla u ljubavnu vezu sa Darekom Veretom (47) - samoprozvanim šamanom. Prvi susret ovaj par je imao u Los Anđelesu, kada ih je upoznao zajednički prijatelj, a ubrzo nakon toga, počeli su da se zabavljaju.

Marta i Durek su od prvog trenutka osetili da imaju iste spiritualne interese i da ih je to snažno privuklo jedno drugome. Princeza i šaman veruju kako se poznaju iz mnogih prošlih života i da sada mogu da pomognu „u lečenju sveta“ zajedno sa svojim sledbenicima.

- Kada sam upoznala Dureka, bilo je to kao da sam pronašla starog prijatelja - rekla je Marta za strane medije.

U norveškim medijima naročito je kritikovana zbog ljubavne veze sa pomenutim Amerikancem sa kojim ima školu alternativne terapije. Neki strani mediji su nedavno pisali i kako se njen bivši suprug ubio jer ga je ostavila kako bi uživala u vezi sa šamanom.

Durek je uveren kako je u jednom od prošlih života bio kralj, a Marta je bila princeza, a u drugom faraon, a ona njegova kraljica. Oboje tvrde da su bili muž i žena u više navrata.

On je pak znao da će u ovom životu upoznati svoju princezu.

- Kad sam bio tinejdžer, majka mi je rekla da će me jednog dana pronaći neko iz njenog nasleđa u Norveškoj i doneti puno radosti u moje srce. Pitao sam je ‘Ko, majko?’, a ona mi je odgovorila: ‘Princeza’. Bila je u pravu, moja srodna duša me je pronašla - tvrdi šaman.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs