Alternativne terapije

ZBOG MEGAN MARKL, HARI POČEO DA ODLAZI KOD ŠAMANA: Uči tehniku isceljenja predaka - evo šta to znači!

Ranije ovog meseca princ Hari rekao je Daksu Šepardu u novoj emisiji da želi da sa svojom decom želi da "prekine ciklus bola i patnje" svog odrastanja

Šuška se
Autor:
ZBOG MEGAN MARKL, HARI POČEO DA ODLAZI KOD ŠAMANA: Uči tehniku isceljenja predaka - evo šta to znači!
Foto: Profimedia

Megan Markl je svog supruga princa Harija počela da uči "isceljenju predaka", kako bi mu pomogla da prekine ciklus genetskog bola o kojem je govorio u nedavnom intervjuu, pišu strani mediji.

Ranije ovog meseca princ Hari rekao je Daksu Šepardu u podkastu da želi da "prekine ciklus bola i patnje" svog odrastanja sa sopstvenom decom.

"Rekla je da je o generacijskim traumama saznala od svoje majke koja je počela da je vodi na nedeljne službe u Agape International i pripisuje zasluge njenom osnivaču Majklu Bekvitu koji je podučava duhovnosti", kaže izvor.

Megan je rekla da i ona i Hari potiču iz duge loze bola i patnje, generacija genetskog prtljaga i da je sada na njima da jednom zauvek prekinu ciklus.

"Megan je takođe velika zagovornica terapije tapkanjem i rekla je da je počela redovno da se tapka nakon gledanja dokumentarnog filma Heal", dodaje izvor.

Tehnika emocionalne slobode je alternativni način lečenja fizičkog bola i emocionalnog stresa, koji se takođe naziva tapkanjem ili psihološkom akupresurom.

Izvor tvrdi i da Megan vežba „reiki“ na sebi, što je japanski oblik alternativne terapije koji se obično naziva „lečenje energijom“. Uključuje prenos univerzalne energije sa dlanova praktičara na svog pacijenta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs