ČUVENA LOTO DEVOJKA

SUZANA MANČIĆ SE VRATILA U VREME KADA JE CELA JUGA LUDELA ZA NJOM: Loto bubanj prastar, a ja se još uvek nekako držim!

Kad su joj ponudili da vodi 'Loto', jedna od najlepših žena bivše države, preko noći je postala velika zvezda. Danas se Suzana Mančić prisetila vremena kad je izvlačila 'čarobne kuglice'

Celebrities
09:53h Autor:
SUZANA MANČIĆ SE VRATILA U VREME KADA JE CELA JUGA LUDELA ZA NJOM: Loto bubanj prastar, a ja se još uvek nekako držim!
Foto: Kurir / Vladimir Šporčić

Suzana Mančić bila je zavodnica bez premca. Za njom je uzdisala cela bivša Jugoslavija, a muškarci su na broje načine pokušavali da je osvoje. Iako je davno iza sebe ostavila izvlačenja kuglica i danas je zovu najlepšom Loto devojkom'.

Kuglice su joj donele status ikone pop kulture. Fanovi su joj slali na stotine pisama dnevno, a poznato je kako su joj nudili brakove, putovanja, traktore, ostavljali joj cveće pred vratima stana, spavali u liftu.

"Podsetila sam se dobrih starih vremena, i izvlačenja brojeva Loto igre na sreću, u studiju RTS, snimanje dokumentarnog serijala Ikone. Loto bubanj prastar, a ja se još uvek nekako držim', napisala je u opisu slike na Instagramu na kojoj pozira u crvenoj košulji i plavim pantalonama.

Inače, nedavno su isplivale njene fotografija iz mladosti koje su dobile dosta pozitivnih komentara. Mnogu su saglasni da izgleda kao vino- što starija to bolja.

U međuvremenu je pevala, glumila (igrala je u filmovima 'Ćao inspektore', 'Jugoslavija', 'Žikina dinastija') vodila zabavne emisije, pisala knjige.

Već dve godine je u penziji, ali i dalje radi punom parom. Kad nema obaveza voli da provodi vreme na imanju koje joj je ostavio otac. Tamo ima kolibicu pa sedne, gleda u zelenilo i sluša fazane, a neretko i okopava baštu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs