Želi sve

OTKRIVEN PRAVI RAZLOG ZAŠTO PRINC HARI NEPRESTANO DAJE INTERVJUE: Sve će da uradi, da Megan dobije ovo!

Život na visokoj nozi na kojem bivša glumica insistira, najviše će koštati Harija

Šuška se
Autor:
OTKRIVEN PRAVI RAZLOG ZAŠTO PRINC HARI NEPRESTANO DAJE INTERVJUE: Sve će da uradi, da Megan dobije ovo!
Foto: Profimedia

Kada su početkom prošle godine šokirali svet rekavši kako se povlače sa kraljevskih dužnosti i život s tada jednogodišnjim sinom Arčijem nastavljaju u Americi, vojvotkinja i vojvoda od Saseksa nisu se samo odrekli poslova, već i prihoda.

Novi početak i sve što dolazi s njim nisu bili jednostavni, a koliko su se mučili s finansijama, otkrili su i u intervju kod Opre Vinfri početkom marta, kada su se požalili da im je oduzeto i obezbeđenje koje od prošle godine sami plaćaju. Ali, uprkos teškoćama s finansijama, ako je verovati pisanjima magazina New Idea, 39-godišnja Megan Markl i tri godine mlađi suprug, princ Hari, žive na visokoj nozi, koja bi ih mogla dovesti i do bankrota.

Naime, prema rečima neimenovanog izvora, iako se njen suprug svim silama trudi da finansijski obezbedi porodicu, Megan ne prestaje da insistira na vrtoglavim troškovima.

"Njih dvoje žive u Kaliforniji. I dok ih kupovina same kuće nije koštala toliko mnogo, uređenje i održavanje iste je suludo skupo. Briga o baštama, računi za vodu i porez za zemljište godišnje ih košta skoro 300.000 dolara. Takođe, na ovo sve još ide i osiguranje koje plaćaju jer se nalaze u zoni požara, zemljotresa i cunamija. Ne smemo da zaboravimo ni na obezbeđenje, poslugu, ali i održavanje luksuznih automobila", otkrio je izvor za pomenuti medij objasnivši kako ni do čega od navedenog ne bi došlo da bivša glumica na istom nije insistirala.

Takođe, New Idea piše i kako su upravo ovi vrtoglavi troškovi razlog zbog kojih se princ sve češće pojavljuje kao gost raznih emisija i projekata jer na sve načine pokušava da zaradi i omogućiti supruzi, koja će mu uskoro roditi drugo dete, život na kakvom insistira.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs