PRVU ŽENU OGNJENA AMIDŽIĆA KRASI RASKOŠNA LEPOTA: Upoznali su se na zanimljiv način, a brak im je trajao 4 godine

Ognjen Amidžić pre Danijele, voleo je atraktivnu brinetu sa kojom je bio 4 godine u braku.

Celebrities
Autor:
PRVU ŽENU OGNJENA AMIDŽIĆA KRASI RASKOŠNA LEPOTA: Upoznali su se na zanimljiv način, a brak im je trajao 4 godine
Kako izgleda prva žena Ognjena Amidžića, Foto: ATAImages

Jedan od najpopularnijih voditelja, Ognjen Amidžić šokirao je javnost odlukom o razvodu od bivše manekenke Danijele Dimitovske, sa kojom je dobio sina Mateju. Ognjen i Danijela važili su za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni, a u braku su bili 10 godina.

Popularni par se na večnu ljubav zakleo 2012. godine u Bogorodičinoj crkvi u Zemunu, nakon dve godine veze. Sudbonosno susret desio se 2010. kada je jedna od najlepših manekenki gostovala kod voditelja u emisiji "Amidži šou".

Danijela i Ognjen Amidžić
Danijela i Ognjen Amidžićfoto: ATA Images / Antonio Ahel

"Brak kao i svaki – luda vožnja je u svakom smislu. Ima uspona i padova, ali je bitno da se trudite da dodate gas onda kada treba i zakočite kada vidite da je to dovoljno dobro. Ukupno deset godina smo zajedno i nama zaista ništa ne pada teško. Jedno drugom smo podrška", rekla je Danijela jednom prilikom.

Takođe, Danijela važi za jednu od najlepših žena, a da voditelj ima oko za lepotu, govori i činjenica da je pre Danijele bio u braku sa prelepom Milicom Marković, bivšom novinarkom informativne redakcije Pinka.

Milica Marković
Milica Markovićfoto: Kurir/Zorana Jevtić

Naime, Milica i Ognjen upoznali su se na radnom mestu, rodila se ljubav koju su krunisali brakom u junu 2006. godine u manastiru Kaona kod Šapca, dok je svadbeno veselje upriličeno nekoliko dana kasnije u jednom beogradskom restoranu.

"Prosto mi nije prijatno kada nas u javnosti slikaju zajedno, jer se trudim da naš privatni život držim u tajnosti. Ognjen je javna ličnost, međutim moj posao je nešto sasvim drugo", govorila je ranije Milica.

Nakon 4 godine braka, par se razišao, a tada tada su izdali zajedničko saopštenje u kojem u naveli da se ljubav ugasila, ali da će zauvek ostati prijatelji. Svako je nastavio svojim putem!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs