nova ljubav?

NOVI DEČKO SANJE MARINKOVIĆ JE PRAVI GOSPODIN: Čini je nasmejanom i ispunjenom, a ON je otkrio da je ludo zaljubljena

Slavna voditeljka Sanja Marinković izgleda bolje nego ikad, a čini se da osmeh duguje novom dečku o kojem se šuška.

Celebrities
Autor:
NOVI DEČKO SANJE MARINKOVIĆ JE PRAVI GOSPODIN: Čini je nasmejanom i ispunjenom, a ON je otkrio da je ludo zaljubljena
Sanja Marinković, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Sanja Marinković važi za jednu od najharizmatičnijih voditeljki. Uvek je možemo videti vedru i nasmejanu, dok je za njen osmeh jedan od krivca njen navodni dečko.

Uprkos tome što se njena emisija pretežno bavi ljubavnim temama, voditeljka ne priča mnogo o svom ljubavnom životu. Sanja često sa gostima emisije komentariše te teme, te se između redova nešto i može saznati, ali ipak nedovoljno.

Inače, stavila je tačku na brak sa Aleksandrom Uhrinom, sa kojim je dobila dete, ali u nekoliko navrata je istakla da su ostali u dobrim odnosima. Nakon razvoda, o njenom emotivnom životu se uvek nešto spekulisalo, a nedavno je islivala nova informacija.

Naime, njen novi dečko sasvim slučajno se našao u centru razgovora nje i njenih gostiju u emisji "Magazin IN", te nije bilo teško zaključiti da voditeljka više nije sama.

Sanja Marinković
Sanja Marinkovićfoto: ATA Images / Antonio Ahel

Među gostima emisije našao se voditelj i novinar, Milan Milošević, te se dotakao teme o njenom izabraniku, nakon čega je Sanja priznala.

"Ubeđen sam da imaš dečka, sijaš! I prošle godine sam ti to rekao i bio sam u pravu", rekao je voditelj, dok Sanja nije demantovala.

Sanja Marinković
Sanja Marinkovićfoto: ATA Images

Međutim, nije poznato kako njen izabranik izgleda, ali javnost je svakako zainteresovana. Osim toga, evidentno je da Sanja sve bolje i zadovoljnije izgleda, pa prosudite sami zbog čega je tako.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs