RODILA MU DECU I SVE NAPUSTILA ZBOG NJEGA: Voli ga kao Boga, a jednim potezom utišala je glasine o RAZVODU

Glumica Eva Mendez napustila je karijeru zbog muža, pa mu posvetila tetovažu koja mnogo govori o njihovom odnosu.

Celebrities
Autor:
RODILA MU DECU I SVE NAPUSTILA ZBOG NJEGA: Voli ga kao Boga, a jednim potezom utišala je glasine o RAZVODU
Glumica napustila karijeru zbog muža, pa mu posvetila tetovažu, Foto: Marksman/Snorlax / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Eva Mendez i njen dugogodišnji partner, Rajan Gosling važe za jedan od najstabilnijih parova, dok je prava retkost videti ih u javnosti zajedno. Međutim, to ne znači da par nije u skladnim odnosima, već naprotiv - ljubav čuvaju samo za sebe. Takođe je manje poznato da glumica ima i tetovažu posvećenu svom partneru.

Par se venčao u strogoj tajnosti, a niko ni danas ne zna tačno kad, ni gde. Nakon udaje Eva je odlučila da se posvetiti porodičnom životu i napusti glumu. Svoje prvo dete, ćerku Esmeraldu, rodila je u 42. godini života, a dve godine kasnije sa Rajanom je dobila i ćerku Amandu.

Eva Mendez i Rajan Gosling
Eva Mendez i Rajan Goslingfoto: Profimedia

U retkim intervjuima koje je davala nakon što se povukla iz javnosti u nekoliko navrata je naglasila da uživa u majčinstvu i da se, na žalost njenih brojnih fanova, ne namerava da se vrati glumi, bar ne u skorije vreme.

1 / 8 Foto: Profimedia

U poslednje vreme paparaci nisu upeli da je "ulove". Poslednje dostupne fotografije javnosti su one od pre nekoliko meseci. Na njima se jasno vidi da glumica izgleda još uvek besprekorno i čini se da joj nova životna uloga baš prija.

Eva je pokazala i minijaturnu tetovažu, posvećenu svom suprugu, a tim činom pokazala mu je ljubav i odanost. Naime, na tetovaži piše "de Gosling'", a glumica je zanimljivu tetovažu pokazla nedavno na svom Instagramu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs