anoreksična

OVAKO IZGLEDA TELO ŽENE KOJA JE NA PRAGU ANOREKSIJE: Nekad je bila FATALNA ZAVODNICA, a sad od OBLINA nema ni TRAGA

Mnogi se pitaju kako izgleda glumica koja je na pragu anoreksije, a Tara Rid daje odgovor na to pitanje - postala je neprepoznatljiva.

Star look
Autor:
OVAKO IZGLEDA TELO ŽENE KOJA JE NA PRAGU ANOREKSIJE: Nekad je bila FATALNA ZAVODNICA, a sad od OBLINA nema ni TRAGA
Kako izgleda glumica koja je na pragu anoreksije, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američka glumica Tara Rid (47) bila je obožavana u Holivudu, voleli su je i muškarci i žene, dok je krasila naslovne strane prestižnih magazina. Međutim, u poslednje vreme ne prestaje da puni novinske stupce svojim neprepoznatljivim izgledom.

Proslavila se 1999. filmom "Američka pita" kao simpatična slatkica Viki, a poslednjih godina šokira javnost svojom preteranom mršavošću u kojoj ona ne vidi problem.

Tara Rid
Tara Ridfoto: Cameron Laird / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, Tarini glumački uspesi su završili u senci njene šokantne mršavosti i uništenim izgledom lica. A jendom prilikom je objasnila kako puno jede, ali navodno ima jako brz metabolizam.

Tara Rid
Tara Ridfoto: Profimedia

"Mojim prijateljima je to apsurdnije nego bilo kome drugom jer reći će vam kako jedem puno i jednostavno imam jako brz metabolizam", rekla je Tara.

1 / 9 Foto: FAME PICTURES / Backgrid USA / Profimedia

Ova plavuša nekada je važila za najseksepilniju glumicu, dok danas od njene zanosne figure nije ostalo ni traga. Dugo se šuškalo da je postala zavisnica od estetskih operacija, kao i da je više puta botoksirala lice.

Takođe, mnogi fanovi su izrazili zabrinutost za glumicu, verujući da boluje od anoreksije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs